ivo1017 Active Member 12 Септември 2011 #1 Не знам дали проблемът е само при мен. Но тези, които в профила си имат месинджъра на Yahoo се вижда това: Това бъг от ви бюлетина ли е, или HaRRo плаща за някви блек хет похвати?
Не знам дали проблемът е само при мен. Но тези, които в профила си имат месинджъра на Yahoo се вижда това: Това бъг от ви бюлетина ли е, или HaRRo плаща за някви блек хет похвати?
ktomov Premium 12 Септември 2011 #2 Проблема май е нейде при тебе Затрий си кеша на браузера. Бърка картинката за ymessanger с аватара на HaRRo.
Проблема май е нейде при тебе Затрий си кеша на браузера. Бърка картинката за ymessanger с аватара на HaRRo.
coolice Owner 12 Септември 2011 #3 и при мен го няма даже сме нови яхо иконки от известно време нещо кеша браузъра ти да не сгрибал знам ли
и при мен го няма даже сме нови яхо иконки от известно време нещо кеша браузъра ти да не сгрибал знам ли
ivo1017 Active Member 12 Септември 2011 #5 От: HaRRo Завладя форума Да, изчистих кеша и всичко се оправи. Админите може да локнат темата. п.п. Харо не си бил виновен...този път.
От: HaRRo Завладя форума Да, изчистих кеша и всичко се оправи. Админите може да локнат темата. п.п. Харо не си бил виновен...този път.
HaRRo Active Member 12 Септември 2011 #6 Иво, пак си свил от якия, казах ти вземай само regular, виждаш някви илюзии
harkon New Member 12 Септември 2011 #7 От: Re: HaRRo Завладя форума HaRRo каза: Иво, пак си свил от якия, казах ти вземай само regular, виждаш някви илюзии Увеличете... Според мен, от много работа и липса на почивка, му се привиждат плажни пейзажи.
От: Re: HaRRo Завладя форума HaRRo каза: Иво, пак си свил от якия, казах ти вземай само regular, виждаш някви илюзии Увеличете... Според мен, от много работа и липса на почивка, му се привиждат плажни пейзажи.
delta_force Active Member 12 Септември 2011 #8 От: Re: HaRRo Завладя форума HaRRo каза: Иво, пак си свил от якия, казах ти вземай само regular, виждаш някви илюзии Увеличете... Сигурно е свил от люлинския холандец, вместо от дружба Шегичка, Иво, no offence
От: Re: HaRRo Завладя форума HaRRo каза: Иво, пак си свил от якия, казах ти вземай само regular, виждаш някви илюзии Увеличете... Сигурно е свил от люлинския холандец, вместо от дружба Шегичка, Иво, no offence