От скоро се пуснах аз - доволен съм, макар че реално го гледам 2-3 часа в седмицата, ако има и толкова.
Има доста неща за които съм чувал хубави отзиви, има Дисни/Марвъл филми, различни филми и сериали , които не са продукции на HBO, ако не се лъжа, така че избора е приличен. По-добре е отколкото очаквах откъм всички страни - всеки стар сериал си е добре подреден по сезони, епизоди.
Българските субтитри не ги знам как са, тъй като или гледам с английски такива, или без субтитри изобщо. Английски им субтитри са малко questionable, тъй като тук-таме изяват по някоя и друга дума от диалога, или пък цяла реплика липсва на места, така че не е 10 от 10 експириънс в тази насока, но едва ли е по-зле от аматъорските субтитри, където примерно също има доста недвусмислици.
Аз като човек, който разбира добре езика, се дразня на местата, където метафорите и шегите не са преведени добре, за това просто избягвам да си го причинявам, но то при всеки превод го има този момент, особено когато се правят на килограм. Така че субтитри - 7/10 или 8/10.
Качеството на мен ми харесва. По-добре е от Voyo като че ли. Аз примерно ползвам Mtel Now и Voyo, пак супер рядко, главно заради някой и друг футболен мач, и за сега при HBO Go срещам доста по-малко главоболия и с качеството и с навигацията.
Главния минус е, че нямаш възможност да търсиш съдържанието по букви: примерно сериали с А, сериали с Б и т.н. Но за сметка на това са ги подредили по жанрове и търсачката си работи, ако те интересува по-специално някой сериал.
Много е удобно и че запаметява точно до къде ги гледал всяко шоу - сезон, епизод, минута + последни настройки на аудио/субтитри, така че в това отношение бие другите подобни услуги.
Нещата с бг аудио не са много, но като цяло не мисля, че аудиторията им очаква нещо друго, така че това не го казвам като критика.
Бих им дал 9.2/10, като Voyo е 7.8/10, а Mtel Now 7.3/10. Добре са подредени нещата, просто можеше и по-добре.