Според мен единствената причина да ползваш хостинг или да купуваш домейн от българска фирма е ,че имаш нужда от малък делей преди задаването и изпълнението на заявката в сайта ти . Друга причина да си го вкарваш сам отзад няма . Просто спрете да ползвате българки фирми за такива работи за да се научат да защитават клиентите си от простотиите в нашата "държава"
МАМАМУ СТАРА!!! ТОЯ ПОДПИС ЗА КО ГО ДЪРЖА БЕ ДЕВА?
ДА НЕ СТЕ В ТОЗИ ФОРУМ ОТ ВЧЕРА И Е СТЕ ЧЕЛИ НИТО ЕДНО МОЕ МНЕНИЕ!!!
НАПРАВО МИ ИДВА ДА ХВАНА ТОЯГАТА И ДА ВИ НАШАРЯ ЗАДИЦИТЕ ДЕТО ХОСТВАТЕ ПРИ ОНИЯ ЛАЙНАРИ!!!
Още един глас за hostbulgaria, имат много добър съпорт и независимо, че се случва да надвишавам процесорното време, екипът им учтиво ме помоли да взема мерки, като е изключено да ти затрият акаунта без никакво предупреждение както в твоя случай. Препоръчвам ти ги, хостинг планът им е оптимален и напълно задоволителен за твоите нужди.
Аз мога да препоръчам icn.bg и ns1.bg от личен опит.
superhosting.bg съм ги ползвал малко и нямам оплаквания за това време, а явно tophost всички по едно или друго време сме минали през тях.
Това е нещо, като да първата кола да ти е била жигулка /както при мен/ и после всичко ти се вижда по-хубаво и разбираш от всякакви ремонти.
ns1.bg СА ТОЛКОВА НАГЛИ ПОМИЯРИ ЧЕ Е ТРДНО ДА ГИ ИЗТЪРПИШ!
НА КОСЪМ СЪМ БИЛ ДА ГИ НАПРАВЯ НА КЪРВАВИЦА В ОФИСА ИМ ПОМИЯРите са си позволявали да ми затварят и телефон и да ми се зъбят при положение че съм им бил не знам колко години но над три - клиент и нито съм им викал нито нищо
отначало са точни
о после си проличава ЛАЙНАРСКОТО ИМ ОТНОШЕНИЕ!
ДА СИ УМИРАТ В ОНЯ КУЦИЯ ОФИС В ЖИЛИШНАТА СГРАДА
сори че съм малко агресивен тая сутрин ма е от бирата...
АКО УВАЖАВАТЕ СЕБЕ СИ И СЕ НЯМАТЕ ЗА ОВЦА НЕ ХОСТВАЙТЕ ПРИ NS1.BG = GOTO.BG
Мда. Гугъл търпи известно време, но няма да чака вечно да се завърне сайтът и ще му сложи кръст. Трябва да се действа веднага. Относно хостингите, само Суперхостинг и Спейс.бг.