Eshk0 - в пейпал на My Account - Overview трябва да имаш надпис "Account Type: Personal Upgrade Status: Verified", където "Status: Verified" показва, че кредитната или дебитната ти карта е приета от сайта.
Ако не си въвеждал карта, на същото място трябва да има линк за въвеждане. Когато се въведе номера от пейпал взимат 1.50 евро (мерки за сигурност) и след 4-5 работни дни в банката ти излиза самата транзакция, като пред името ****PAYPAL има 4 цифри. Тях трябва да ги въведеш в сайта, за да ти потвърдят картата.
От там отиваш в My Account - Withdraw и си прехвърляш парите
Ако нямаш онлайн банкиране, отиди в банката и си искай извлечение за периода, когато си регистрирал картата в пейпал. В сайта на "My Account - Overview" трябва да имаш линк: "Status: Gоt Verified?" или нещо подобно, където да се въведе тоя 4 цифрен номер.Благодаря ти за обяснението!
При самата регистрация си бях регнал картата и ся сигурно трябва да имам някакъв код в банката? Или пък отделно трябва да си я поискам от пейпал?
И на мен са ми изтривали файлове заради нарушени авторски права.Файловете се трият само ако има оплакване,когато подават оплакване дават и линка към файла и да съкратиш името на файла пак ще го изтрият.Моите файлове изчезнаха?
Най-вероятно ние сме получили оплакване за нарушени авторски права или незаконно съдържание и затова сме изтрили файловете