От: Hotfile - $10 за 1000 сваляния на вашите файлове
Ай пич така не съм се смял отдавна, ще ме умориш още млад. :clap:
Преди да правиш фалшиви скрийнове и да лъжеш балъците да си беше направил труда да провериш че Хотфайл плаща всеки понеделник.
А според тази статистика на 16.11-Понеделник ти си имал 92-93 долара заработени от предните пет дни.
Как така не са ти платили на 16.11, не те обича Антон Титов ей забравил те е.
Там където пише
Изплатени трябваше да пейстнеш $92.., но няма нищо ще се научиш следващия път за някой друг форум, Шарани колкото щеш в България, то и за това минималната заплата е 260 лева
1. Това не е твоя статистика, ако е дай скринн на статуса ти до днес
2. В понеделник след обяд качи скрийн на получините от теб пари
NB Но преди това качи скрин на статистиката ти в неделя вечерта за да видя дали си получил същите пари в Понеделник.
3. Как така се занимаваш от няколко седмици и миналата седмица си качил само един файл при положение че от статистиката виждам че този акаунт е качил над 200-300 различни по-големина файлови и има много реферали също с подобни печалби.
4. Абе пич на краставичар, краставици ли ще продаваш, аз съм в този бизнес от повече от половин година и използвах Хотфайл от април до миналия месец.
Така че изтрий си постовете и бягай да не ти се смеят хората в понеделник или изпълни точка 1 и 2 и ни дай предварително и-мейла си в PayPal или данните за друг вид плащане за да видим дали ще си получиш съответната сума в понеделник
5. Да живее Фотошоп и подобните на него програми. :lol:
PS
Подобен скрийн със статистикака съм виждал в някой форум без българското меню, не се сещам къде но ако имам време ще го намеря.
Този форум освен сериозни теми и коментари е в състояние да разсмива аудиторията с Псевдо Предприемачите в него.:mrgreen:
==================================
Е миналият ден качих само 1 файл и за 4-5 часа навъртя $3 в парички
аз от няколко седмици работя с HotFile и съм много доволен тествам различни методи и за момента съм намерил няколко които работят перфектно
Експериментирайте и успех в печалбите.
Ама като толкова не вярваш на думи ето ти скрийн от първата ми заработка преди плащането от хотфайл откакто почнах да ги ползвам съвсем на скоро.
Вярно това ми беше по-силния доход за това и него показвам
следващата седмица съм доста по-надолу, но старта ми беше летящ с HotFile
а и не го ползвам като основен и начален приход така, че каквото дойде такова.
Пак да си предупредя отделил съм няколко дена в тестване на различни стратегии преди да се захвана просто защото ми беше станало любопитно дали може аджеба нещо да излезе от HotFile но става ама не е лесно. Това което съм направил изисква други по специфични способности за това и мога да гарантирам на някой незапознат макс $5 на ден ако следва методите които му дам и отдели достатъчно време.