От: Hotfile - $10 за 1000 сваляния на вашите файлове
Седмо (поредно) плащане от сайта:
Нека някой хора да продължават да обясняват как тези програми са безполезни, скам и не знам какво още... факт е, че въпросната програма ми плаща редовно до момента, факт е, че с парите изкарани от въпросната програма, мисля да си купя нов монитор ... и изобщо не съжалявам, че съм се захванал с въпросната програма, защото не ми е струвало почти никакви усилия... противно на мнението, че едва ли не за да вадиш нещо от такива сайтове, трябва или ти да си собственик на сайта, или да спамиш като луд...
е ... не съм нито собственик на hotfile, нито спамя като луд... на седмица я съм качим 5-6 файла, я не....
имам някакъв усет и знам какво да качвам, знам какво ще се тегли и към какво ще има интерес... разпространил съм го където трябва, привлякъл съм си и реферали...
и за 2 месеца си изкарах парички за нов монитор... пък нека ги нареждат тези сайтове, че били скам и не знам какво още ... може и да има скам... може и този също да скамне... но плаща ли ми сега - плаща ми, доволен ли съм - да. На печелившите - честито!