Христо, заслужаваш малко бой ти. Как може да позволиш на някой идиот да те забави толкова време, да ти забави прогреса на бизнеса и накрая да си ОК с това, че ти е направил плъгина безплатно и ти е върнал парите.
То въобще не става въпрос за плъгин и пари в тоя момент, 2 месеца ли бяха колко, не четох внимателно, но това е супер голямо забавяне за един бизнес, по нататък като стане голям кво праим? Ако постоянно има такива забавяния, смятай се за мъртъв.
Като цяло ти трябвало в тоя случай веднага след изтичането на срока да предприемеш мерки, да намериш друг човек да свърши работата + да си вземеш обратно парите от този несериозник. Както и да е, другия път да се научиш.
А доколкото, този идиот, който си мисли, че се е реванширал, като е направил безплатно плъгина и е върнал парите. Чак има самочувствието, да се обижда, че го наричат измамник. Прав си, не си измамник, ти си пълно лайно, как може въобще да се държиш така с клиенти, с хора, които работят ден и нощ да изградят бизнеса си, и така да ги забавяш, въобще как спиш вечерта идиот смотан.
Как може въобще да имаш самочуствието да се появяваш във форума на публично място и да се оправдяваш боклук такъв, ей такива като теб много ме дразнят, защото преди докато се науча и аз да наемам правилните хора, много си патих. Заслужавате да ви се пратят 5-6 циганина и да ви изнасилят едно хубаво, пълни боклуци.
И Блинки, преди да ми изтъркаш поста, бих искал и 2-мата да го видят.