Petko Voivoda
Well-Known Member
От: Hristiyan Yankinski (AloneInTheDark ) - измамник
Абе ей я дай системата в скайп да видим изобщо правил ли си нещо бе ! Каква поучителна бележка какви 5 лева не виждаш ли, че преди нас и други хора си ги мотал. Джобни пари ама за тия джобни пари се криеш 2 месеца като мишка. Тук пишеш ама в скайп се криеш като мишка по телефона също не вдигаш.
Заслужаваш бан, защото това не ти е за пръв път !
Ще Ви върна парите. Системата ще намеря какво да я направя... ако трябва ще я изтрия, за мен вече няма стойност.
Никога не съм имал лоши намерения към вас и да ви лъжа за джбони пари. Случи се, връщам Ви парите, и намирате друг да ви свърши работата.
Преди 1 месец Ви го бях предложил... нямам и желание да споря по този въпрос и ще се потретя.. връщам ви парите и който от където, а аз ще си взема поучителна бележка от цялата ситуация.
Абе ей я дай системата в скайп да видим изобщо правил ли си нещо бе ! Каква поучителна бележка какви 5 лева не виждаш ли, че преди нас и други хора си ги мотал. Джобни пари ама за тия джобни пари се криеш 2 месеца като мишка. Тук пишеш ама в скайп се криеш като мишка по телефона също не вдигаш.
Заслужаваш бан, защото това не ти е за пръв път !