Като си тръгнал да връщаш парите, върни и моите за проекта за снимките, които ми заразя
Разкажи да разберем и ние
4
http://www.predpriemach.com/itrader.php?u=7995
на такива трябва да им се забрани да влизат, тоя е хроничен.
Като си тръгнал да връщаш парите, върни и моите за проекта за снимките, които ми заразя
...казах това, което исках да кажа и в моите очи съм постъпил правилно.
Поздрави
В цялата ситуация съм виновен, но ми е обидно, че ме нарича измамник.. несериозно отношение от моя страна има и това не искам да го крия.
Ако исках да ги измамя още на първата поръчка от тяхна страна щях да го направя. Истината е че те останаха доволни от това, което бях им направил и се подведоха, че аз съм човека който да им свърши работата. Не искам да се оправдавам защото няма да помогне, напълно нормално е сега да всички да са срещу мен, но от моя гледна точка ще се реванширам.
Той парите няма да ги върне... последния път като писа "след 2 - 3 дни" го чакахме 2 - 3 седмици и се наложи да пишем тук. За плъгина, който каза, че ще направи безплатно да не говорим...
Петко, ако иска да продължи да се занимава и да го търси за кинтите и системата, аз с тоя човек повече не искам да имам нищо общо.
Сигурен съм, че има логично обяснение за това. Може би е дал телефона си назаем на братчеда на Бобсъна или нещо от тоя род. :lol:Откакто е казал, че ще върне парите Петко му звъни и го търси и не вдига.
Откакто е казал, че ще върне парите Петко му звъни и го търси и не вдига. Има ли смисъл да го бавим повече? Не че го интересува за бана, но все пак ще е добре за в бъдеще други хора от форума да не попадат на това лайно.
Яд ме е много, че ни изигра, накрая и прав бил пред него си. По-късно ще му пусна снимки, телефон, адрес и сайтовете тук. Ще трябва явно и до Варна да се ходи. Пак изгубено време и нерви, но някой трябва да го вкара в правия път това момче.
В България сме все още в 20-ти векАко имате устна договорка или писмена с доказателства, всичко написано черно на бяло, може да се измисли нещо за колективно дело, аз работя в тази среда и може да ми пратите разни писаници да погледна да видим дали ще може да зведем колективно дело срещу него.
Нека да го разкараме няколко пъти до Пловдив да си плати адвокатите и разноските по делото.
От насилие няма смисъл, в 21 век най-добре в съда..
Скоро не се бях смял така, сори, че е на гърба на колегите.Сигурен съм, че има логично обяснение за това. Може би е дал телефона си назаем на братчеда на Бобсъна или нещо от тоя род. :lol:
Информация и снимки... да се посмеете още малко
Hristiyan Yankinski, City Varna
kv. Mladost 1, vh.3, et.1, ap.31
BELOSLAV, 9150
BULGARIA
Телефони: 0988 / 349 888, 0886496504
Сайтове: drezza.net, stilnite.com, icako.bg
След като му писах си изтри единия Фейсбук, открих втори с различна фамилия, но активен. Човека явно си прави схемите... ето за какъв палячо става въпрос.
Информация и снимки... да се посмеете още малко
xxxxx xxxxxx , xxxx xxx
kv. xxxx x, vh.x, et.x, ap.xx
xxxxx, xxxxx
xxxx
Телефони: xxxx / xxx xxx, xxxxxx
Сайтове: ....