Здравейте .... знаете ли някакви хитринки ... как да "раздвижим" публикацията (ако мога така да се изразя) . Например конкретно имам въпрос , дано правилно да ме разберете .... да речем имаме сайт за растения и искаме да напишем за розите по малко за цветовете но не искаме да стане досадни понеже за всяка една от розите има да се пише по доста ... та мисълта ми е пишем
Бяла роза
Черна роза
Червена роза
Жълта роза и т.н.
на статията да излиза така както съм го написала а с клик да се плъзне информацията и като я прочетат пак с клик да го плъзнат и да я затворят ии така и останалите. Искам всичко да е в една публикация за да не се лутат читателите. Моля ако някой може да ми помогне с това и с още хитринки ако знаете споделете. Благодаря
Бяла роза
Черна роза
Червена роза
Жълта роза и т.н.
на статията да излиза така както съм го написала а с клик да се плъзне информацията и като я прочетат пак с клик да го плъзнат и да я затворят ии така и останалите. Искам всичко да е в една публикация за да не се лутат читателите. Моля ако някой може да ми помогне с това и с още хитринки ако знаете споделете. Благодаря