От: http://zu.ly
@AlanFort: Да, съгласен съм с теб, особено след като попаднах на друго негово изказване в един друг сайт по повод Зули, а и факта, че това му беше първи пост, 'демек' беше се регистрирал, за да се изкаже.Аз смятам, че изрично споменах, че нито претендирам с този сайт, нито нищо...просто се забавлявам. Както и да е, няма нужда да коменитрам/е повече.
@ThinkFast: Да, разбира се, по принцип си прав и ще поработя още по въпроса.
@Martin_Radev: Много ти благодаря, че се опитваш да ми помогнеш. Не съм изпробвал още това, което ти пост-на, но ще го направя много скоро. Поработих по разни други неща и следващата ми крачка ще е да подобря още валидирането на адресите. Ще пиша, когато имам резултати.
@ventus: За самия генериран адрес ли имаш предвид, когато липса собствен таг? Съжалявам, но се обърках малко за какво точно имаш предвид.
Иначе, последвах съветите Ви и го направих на английски, като му направих елементарна система за акаунти и регистрация, като всеки може да следи адресите, които съкращва и елементарна статистика (брой отваряния). Със сигурност пак не съм доизмислил всичко, така че градивната критика ще бъде високо оценена
)
Благодаря и поздрави!