HTTPOOL затваря врати.. алтернативи?

monefff

Well-Known Member
Здравейте колеги,

Получих писмо от HTTPOOL, че затварят мрежата, ще я сменят с нова, но кога ще стане това, един Бог знае.
Някой знае ли някакви добри рекламни компании, освен eTarget и EasyAds ? (Google Adsense Не го броя изобщо)

Поздрави,
Симеон

От: HTTPOOL затваря врати.. алтернативи?

Не съм получавал нищо, пък имам некви 180 кинта (демек съм под прага за изплащане). Да не вземе да ме прее*бат нещо.
И мен ме подсещаш, че имам и аз там едни 100-на кинта забравени.
Ама и аз нямам мейл.

А бе ще пием по една студена вода с ябълков оцет, няма да е за сефте.

Последно редактирано:

Радвам се, че Httpool затваря, имам само кошмарни спомени от тях. А относно други мрежи, аз лично не съм открил, обърнал съм целия нет да търся, специално за БГ сайтове. Ако някой намери, ще се радвам да сподели :)

Здравейте колеги,

Получих писмо от HTTPOOL, че затварят мрежата, ще я сменят с нова, но кога ще стане това, един Бог знае.
Някой знае ли някакви добри рекламни компании, освен eTarget и EasyAds ? (Google Adsense Не го броя изобщо)

Поздрави,
Симеон

Записвам се за темата. Освен адсенса никой не плаща като хората. Обаче и те не стават с тази политика и не искам да ги използвам за сайтовете си. Лично аз си продавам директно рекламата. Може да е пак за жълти стотинки, но поне знам, че съм си взел парите и няма да бера ядове.

Радвам се, че Httpool затваря, имам само кошмарни спомени от тях. А относно други мрежи, аз лично не съм открил, обърнал съм целия нет да търся, специално за БГ сайтове. Ако някой намери, ще се радвам да сподели :)

EasyAds са най-добрите за България. Имат доста реклами и много разнообразни формати, добри цени за кликове, коректно отношение и винаги плащат преди крайния срок

И аз не съм получавал такъв емейл. Тъй като няма много алтернативи доволен съм от тях. Плащат редовно. Някой друг да е получил такъв емейл?

И аз не съм получавал нищо, но е въпрос на време, ако са решили да затварят мрежата. Все пак ми се струва малко вероятно това да стане, но знае ли човек...?! И аз имам около 30-тина лева в нея, дано не изгорят като при Неогена!

Така или иначе има лимит от 200 лева за теглене, всички под този лимит, ще изгорят сигурно.
Ще сменят мрежата ще я правят друга, но старите кодове и сайта няма да функционират по никакъв начин.

И за това търся нещо алтернативно от чужбина ли ... не знам.. Easy Ads и Etarget вече ползвам. Трябва ми още 1 рекламна мрежа за да си запълня каренцата. :(

Обърнах цялата мрежа, нищо от чужбина няма хубаво, което да пуска нормални реклами и да плаща справедливо. Има някакви мрежи, но пускат грозни и понякога зловредни реклами, а плащат смешно. Засега не съм открил такава мрежа.

Така или иначе има лимит от 200 лева за теглене, всички под този лимит, ще изгорят сигурно.
Ще сменят мрежата ще я правят друга, но старите кодове и сайта няма да функционират по никакъв начин.

И за това търся нещо алтернативно от чужбина ли ... не знам.. Easy Ads и Etarget вече ползвам. Трябва ми още 1 рекламна мрежа за да си запълня каренцата. :(

Adversal (реф)
Даже като полълниш не мога да се сетя как се казваше тая американстата данъчна форма си въртиш на практика Adsense :D

От: От: HTTPOOL затваря врати.. алтернативи?

Adsense като реклами, но като заплащане към теб как е?

Adversal (реф)
Даже като полълниш не мога да се сетя как се казваше тая американстата данъчна форма си въртиш на практика Adsense :D

От: От: HTTPOOL затваря врати.. алтернативи?

Adsense като реклами, но като заплащане към теб как е?
Прибират си естествено комисион. От друга страна няма разправи с WU, плащат с Paypal. Зависи от сайта и от трафика. От близо година въртя на един сайт, който беше отнесъл съспенд от адсенса и съм доволен.

Пуснах 1 рег на Adversal. Ами на моите сайтове има и адсенс. Ако въртя и адсенс на Adversal, да не стане някой фал ?

Пуснах 1 рег на Adversal. Ами на моите сайтове има и адсенс. Ако въртя и адсенс на Adversal, да не стане някой фал ?
Честно казано не мога да ти отговоря. Но мисля, че тази магария я правят някои от големите.
И да знаеш, че одобряват малко по-бавно.

Monef,а ADWISE ползвал ли си,някой ползва ли ги тук?

Кво се панирате за акаунтите си, най-вероятно ще ви изплатят парите, които са натрупани. Adwise по мое впечатление са доста смешни, имат кликове по 3 ст. :twisted:

Горе