И мен ме подсещаш, че имам и аз там едни 100-на кинта забравени.Не съм получавал нищо, пък имам некви 180 кинта (демек съм под прага за изплащане). Да не вземе да ме прее*бат нещо.
Здравейте колеги,
Получих писмо от HTTPOOL, че затварят мрежата, ще я сменят с нова, но кога ще стане това, един Бог знае.
Някой знае ли някакви добри рекламни компании, освен eTarget и EasyAds ? (Google Adsense Не го броя изобщо)
Поздрави,
Симеон
Радвам се, че Httpool затваря, имам само кошмарни спомени от тях. А относно други мрежи, аз лично не съм открил, обърнал съм целия нет да търся, специално за БГ сайтове. Ако някой намери, ще се радвам да сподели
Така или иначе има лимит от 200 лева за теглене, всички под този лимит, ще изгорят сигурно.
Ще сменят мрежата ще я правят друга, но старите кодове и сайта няма да функционират по никакъв начин.
И за това търся нещо алтернативно от чужбина ли ... не знам.. Easy Ads и Etarget вече ползвам. Трябва ми още 1 рекламна мрежа за да си запълня каренцата.
Така или иначе има лимит от 200 лева за теглене, всички под този лимит, ще изгорят сигурно.
Ще сменят мрежата ще я правят друга, но старите кодове и сайта няма да функционират по никакъв начин.
И за това търся нещо алтернативно от чужбина ли ... не знам.. Easy Ads и Etarget вече ползвам. Трябва ми още 1 рекламна мрежа за да си запълня каренцата.
Adversal (реф)
Даже като полълниш не мога да се сетя как се казваше тая американстата данъчна форма си въртиш на практика Adsense
Прибират си естествено комисион. От друга страна няма разправи с WU, плащат с Paypal. Зависи от сайта и от трафика. От близо година въртя на един сайт, който беше отнесъл съспенд от адсенса и съм доволен.Adsense като реклами, но като заплащане към теб как е?
Честно казано не мога да ти отговоря. Но мисля, че тази магария я правят някои от големите.Пуснах 1 рег на Adversal. Ами на моите сайтове има и адсенс. Ако въртя и адсенс на Adversal, да не стане някой фал ?