И мен ме подсещаш, че имам и аз там едни 100-на кинта забравени.Не съм получавал нищо, пък имам некви 180 кинта (демек съм под прага за изплащане). Да не вземе да ме прее*бат нещо.
Здравейте колеги,
Получих писмо от HTTPOOL, че затварят мрежата, ще я сменят с нова, но кога ще стане това, един Бог знае.
Някой знае ли някакви добри рекламни компании, освен eTarget и EasyAds ? (Google Adsense Не го броя изобщо)
Поздрави,
Симеон
Радвам се, че Httpool затваря, имам само кошмарни спомени от тях. А относно други мрежи, аз лично не съм открил, обърнал съм целия нет да търся, специално за БГ сайтове. Ако някой намери, ще се радвам да сподели![]()
Така или иначе има лимит от 200 лева за теглене, всички под този лимит, ще изгорят сигурно.
Ще сменят мрежата ще я правят друга, но старите кодове и сайта няма да функционират по никакъв начин.
И за това търся нещо алтернативно от чужбина ли ... не знам.. Easy Ads и Etarget вече ползвам. Трябва ми още 1 рекламна мрежа за да си запълня каренцата.![]()
Така или иначе има лимит от 200 лева за теглене, всички под този лимит, ще изгорят сигурно.
Ще сменят мрежата ще я правят друга, но старите кодове и сайта няма да функционират по никакъв начин.
И за това търся нещо алтернативно от чужбина ли ... не знам.. Easy Ads и Etarget вече ползвам. Трябва ми още 1 рекламна мрежа за да си запълня каренцата.![]()
Adversal (реф)
Даже като полълниш не мога да се сетя как се казваше тая американстата данъчна форма си въртиш на практика Adsense![]()
Прибират си естествено комисион. От друга страна няма разправи с WU, плащат с Paypal. Зависи от сайта и от трафика. От близо година въртя на един сайт, който беше отнесъл съспенд от адсенса и съм доволен.Adsense като реклами, но като заплащане към теб как е?
Честно казано не мога да ти отговоря. Но мисля, че тази магария я правят някои от големите.Пуснах 1 рег на Adversal. Ами на моите сайтове има и адсенс. Ако въртя и адсенс на Adversal, да не стане някой фал ?