Опитвам се да влезна в Коди Фен Форум България, ми зарежда хостове.
Това ми изглежда и на мен. Явно трудно може да се поддържа сайт. А какъв беше? Не ми говори нищо.май не са си платили хостинга и им е спрян suspended website
epg файла и логата на телевизиите са преместени, мога да погледна новия адрес, ако ти трябва.От няколко дни е това. Трябва да намеря е-мейла на пича дето е направил репото с българските добавки да го питам какво е станало.
Аз имам актуално репо, от около преди месец. Кажи къде да ти го метна?Исках да си дръпна актуалните репота, а и там имаше толкова много съвети и настройки
Има г-поща нея търсех и я намерих. Сега трябва и да му пишаepg файла и логата на телевизиите са преместени, мога да погледна новия адрес, ако ти трябва.
Лошо...Добре, че съм свалил повечто неща дето ми трябват Хранилищата обаче работят.Мне, не успявам и аз.
Да не го видиш да се продава тук домейна? Или целия форум.
Те на какво са? На събдомейни или на рута? Или външни ресурси.Лошо...Добре, че съм свалил повечто неща дето ми трябват Хранилищата обаче работят.
В github-a вероятно.Те на какво са? На събдомейни или на рута? Или външни ресурси.
От няколко дни е така. Пък и какво натоварване едва ли милиони българи ползват кодиМоже да е нещо временно: https://whatismyipaddress.com/ip/46.10.204.30
Натоварване или нещо мрежата да е сгънала.