Това щях да пиша, че и абж.бг не се отваря. То оставете ами и кабелна нямамДоста БГ сайтове не се отварят, АБВ дори не се отваря.
Аз имам няколко сайта на superhosting и в момента не работят. Съпорта ми писа, че Телепойнт имат проблемИмам информация, че Телепойнт е с прекъснато електрозахранване. Поради тази причина нито abv.bg, нито icn.bg работят в момента.
ДСК СМС-ите за verified by visa също не се получават поради тази причина...
СуперХостинг обаче не са в Телепойнт и всичко си им работи...
При мен 26/26 сайта на мой клиенти си работят нормално, но сега получих информация, че има и % неработещи сайтове поради тази причина.Аз имам няколко сайта на superhosting и в момента не работят. Съпорта ми писа, че Телепойнт имат проблем
Супер реклама на Телепойнт То изобщо досега нещо сработвало ли е там?Проблемът е причинен от прекъснало захранване. След идването на тока превключването не е сработило и се е стигнало до прекъсване. Админи и собсвеници на хостинг фирми са на място и работят по възстановяване на услугите. Моля, имайте търпение. Хората правят всичко по силите си.
Toва е нищо, няколко пъти остава без нетМоже и да е на извънземно ниво, ама са позволили да падне...