От: ICN сървъри 16.12.2012 - имате ли проблем?
Мдаааа, проблемите с icn не спират. Пък и се извинявам, че вдигам малко стара тема, ама направо ми писна, а пък и сега този проблем, който имам е вследствие и продължение на същия този проблем, който имах, който се случи и заради който се направи тази тема.
Неприятностите с тази фирма не спират, то не беше едно и две и три неща... . Още тогава бях решил да си прехвърля домейна, който имам при тях на друга фирма, не ми остана време от тогава до сега да го направя и днес се заех с тази задачка. Домейнът ми е .eu, влизам си аз в профила, обаче не виждам къде какво да направя. Обаждам се на съпорта, човека ме насочи първо към профила ми да съм влезнал и погледнал и такива неща, които се говорят по дефолт. После ме накара да чакам на телефона и след няколкосекундна консултация ми заяви - "Не знам как става, аз не се занимавам с това, обадете се през деня, защото те колежките се занимавали с това, а сега не са на работа".
Пълен идиотизъм според мен. Ами че той що е сложен там, като не знае - за красота ли?
Еееех, искам и аз такава работа - да не знам нищо, ама да стоя на топло и пари да ми дават, кой би отказал такова нещо?
Неприятностите с тази фирма не спират, какво ли не ми се случи, включително и се възползвах от оставения нарочен мейл за контакт, след като поисках персонална компенсация:
...разбира се че ще бъдеш компенсиран за създадения проблем, моля да се свържеш с горепосочения e-mail
[email protected], за да могат колегите да те компенсират.
И пиша аз писма а те ми отговарят високомерно - "не си ни писал, не сме получавали нищо от теб". Накрая беше принуден да си признае: "Не знам що така се получи, ама аз не получавах писмата Ви, едва сега ги получих"... Смешки... И това е фирма, която се рекламира навсякъде и иска да се ползва с добро име? Като как така, след като навсякъде срещам некомпетентност?
Щастлив съм, че отказах предложената компенсация, не искам да имам нищо общо с icn, който може нека бяга от тях, то не бяха проблеми... как ли пък тъй всичко все на тях се случва, докато другите си работят безотказно?
Ще почакам още малко, да видим докъде ще продължи тази сага, няма смисъл да се нервирам, но ще им гледам сеира, да видя дали ще ме изненадат с още нещо.
И при всички тези проблеми аз ползвам от тях само една единствена услуга - въпросния домейн, който даже не се хоства от тях, а е пренасочен към блогер. Направо не ми се мисли какво щеше да е ако сайтовете ми бяха на техния хостинг, ако имах още домейни, закупени от тях... загубена кауза според мен.