Прекалихте вече. 90% от мненията в темата, не са просто хейт, а тотален хейт, а голяма част от него дори е изписан от некомпетентни пръсти, но за това са си виновни ICN.
Само да отбележа, че не ги защитавам, а и че мнението ми ще бъде малко пръснато между двете страни - едната страна с въпроси към представителя на фирмата във форума, а другата с въпроси към част от далите мнения в темата.
Аз лично не мога да разбера с какъв акъл тръгнахте да говорите за BGP и проблемите по мрежата които имахте. Разбирам, че искате да сте честни и открити към клиентите си, за да ги успокоите по някакъв начин, че проблема не е свързан с хардуерни проблеми, каквито между другото имахте по-рано през годината (предполагам и за това ви беше такова обяснението). Защо според мен е грешно - тук по-голямата част, да не кажа пълните 100 процента не се интересуват от маршрутизиране, суичове, рутери, кабели и прочие - те се интересуват сайтовете им да работят. Идея нямат за какво говорите и какво обяснявате, но пък и няма да си направят труда да прочетат за да разберат какво сте им казали. Това е фундаментална грешка от ваша страна - сами си го набивате. А после някой да се чуди на въпросите "ама що като проблема бил глобален, само при вас сайтовете не работеха". Сложните понятия не се възприемат лесно и това явно вече сте го разбрали
Що се отнася за правописа в коментара по-горе и наблягането на думичката "официално съобщение":
1) Колкото и официално да изглежда профила icn.bg, то той въпреки всичко не бива (поне според мен), да се смята за официално средство за комуникация. Не вярвам компании да дават хиляди долари за съпорт и тикет системи (Кайоко-то до колкото си спомням не беше хич евтино), само защото им е кеф, а официалните мнения да се простират във форума.
Свалям шапка на колектива на ICN, както и на много други, включително суперхостинг, джъмп и делта, които въпреки всичко, макар да не са длъжни се опитват да се държат максимално близко до клиентите си, като обръщат внимание на теми както в този форум, така и в другия.
Та в този ред на мисли, вземете се научете, че официални канали за съпорт и информация са следните (поне при повече компании)
1. Тикет системата
2. Телефонната поддръжка
3. Туитър профил/фейсбук страницата.
2) Колко от вас обърнаха внимание на това кога е написано съобщението? 00:05? Някой ще сметне ли от 8 сутринта до 00:05 колко време е? Не че нещо - аз мога да пиша тук в 4-5 през нощта, защото ми е неправилен режима, но и аз след 14 часа бодуване пиша небивалици от време на време.
3) Колко пък от вас обърнаха внимание на това, че човека обясни, че е писал от телефона си? Значи в 12 вечерта, вместо да се прибере след уморителния работен ден, който както вече разбрахме е бил изпълнен с проблеми и премеждия, той решава да успокои малко ситуацията тук, като напише едно съобщение и всички се метнахте на правописа?!
По-горе се спомена как бизнеса бил на нам какво си ниво, заради не знам си какво. Проблема не е в бизнеса, проблема е в клиентите. Тук има явно доказателство за това - вместо някой да ги похвали за това, че въпреки всичко са обърнали внимание на форума, защото този човек след 14 часа на крак, можеше да се прибере да види жена, деца, котка ако щете - той е влязъл във форума за да се опита да ви обяснява проблемите.
Вискяр, ако не беше сред хората които ценях високо, а и уважавам от форума, с кеф бих ти лепнал една сочна червена точка заради горното ти мнение, но този път ще съм пас