страхотен акъл даваш тцтцтцтц/.//////////////Yoast SEO plugin можеш да си намериш от пиратските торент тракери и Premium версия да си изтеглиш фор фрий
хаха..... е, то е ясно, че най-добре е да си купи Premium версията, но всеки е тръгнал от някъде и докато се научи трябва да мине по този път, поне според мен. Не е задължително да се вслушва в моя съвет, има и другистрахотен акъл даваш тцтцтцтц/.//////////////
Аз имах в предвид да се добавят инструменти в самия сайт и посетителите, чрез тези инструменти да могат да направят различни анализи на уебсайтове.хаха..... е, то е ясно, че най-добре е да си купи Premium версията, но всеки е тръгнал от някъде и докато се научи трябва да мине по този път, поне според мен. Не е задължително да се вслушва в моя съвет, има и други
Извинявам се, значи не съм разбрал. Ще буташ семръш-а ли?Аз имах в предвид да се добавят инструменти в самия сайт и посетителите, чрез тези инструменти да могат да направят различни анализи на уебсайтове.
не се прави на ударен с кърпа, ти също си търсил варианти да вградиш някакви дребни инструменти в сайта си сто процента съм сигурен.Извинявам се, значи не съм разбрал. Ще буташ семръш-а ли?