получих покана, ама са прецакали играта. В момента може да се играе само на резолюция по-голяма от 480x800
и мисля че е умишлено
дано все пак го оправят този бъг
така де, на такава резолюция върви.
На по малка неще. Хората са пропищяли по форумите, че след ъпдейта не им бачка играта, като са с по малка резолюция.
Я дайте идея къде бих могъл да си пусна активиращия код на търг
Ако някой масов убиец реши да избие няколко нерда - определено няма да се очудя ако ви създаде някой портал и ви събере 10-20 души и да ви изтрепе в някоя гора или склад , докато го превземате с телефончетата си.
Ако някой масов убиец реши да избие няколко нерда - определено няма да се очудя ако ви създаде някой портал и ви събере 10-20 души и да ви изтрепе в някоя гора или склад , докато го превземате с телефончетата си.
Вчера се запознах с човек от Съпротивата (аз съм вече от Просветените) докато му бутах порталите из стария град в Пловдив и даже успях да му открадна няколко от резисторите (явно играеше с два акаунта и хвърляше на земята предметите и аз ги налазих). Иначе, няма как да събере повече от 2-3 човека (това за България, в чужбина са по маниаци и може и по големи групи да се събират).
Предател, аз съм от съпротивата. Ела да се уговорим и да се срещнем реално на 4 очи
Майтапа настрана, играх я преди около седмица и нищо не съм правил до сега, само някакво тестово и събирах едни точки по земята, които ми дават енергия. Не намерих наблизо някакви портали или нещо подобно, та още не съм играл реално. Честно казано не ми се видя кой знае колко интересно, може много повече неща да се измислят за такъв тип игра.
Те преди години и в Lineage си организираха PVP на живо в Китай с реални мечове и имаше доста осакатени и убити . Това, че на някой му хлопа дъската, не означава, че играта е виновна .