B buffu Member Рейтинг - 100% 16 0 0 13 Април 2017 #41 Много съм доволен от работата на колегата. Силно го препоръчвам
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 16 Юни 2017 #43 charka каза: Колега, занимаваш ли се още с изработка на логота ? Увеличете... Имаш лично.
Art Coder New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 4 Юли 2017 #44 Страхотни неща виждам тук. Браво! Личи си, че имате талант
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 31 Юли 2017 #45 От доста време не съм бил активен във форума. Ще покажа последните си дизайни. Ако сте заинтересувани да работим заедно по дизайн може да ми пишете на [email protected] Хубав ден и се надявам дизайните ми да ви харесат! Целите проекти може да видите на www.inspireoo.com www.be.net/inspireoo www.dribbble.com/inspireoox Поздрави, Георги
От доста време не съм бил активен във форума. Ще покажа последните си дизайни. Ако сте заинтересувани да работим заедно по дизайн може да ми пишете на [email protected] Хубав ден и се надявам дизайните ми да ви харесат! Целите проекти може да видите на www.inspireoo.com www.be.net/inspireoo www.dribbble.com/inspireoox Поздрави, Георги