И на мен не ми се връзват нещата...19k+ последователи и само 30-35 лайка на снимка?![]()
Дай малко повече инфо, от кога е, как реши да започнеш да развиваш друга ниша, при наличието, че ще избягат старите феновеРедактирах горния пост, нещо не се беше постнал линка
Аз бих ти предложил малко по-ниска оферта, ама как да бъда сигурен, че този акаунт ще се развие както трябва или просто е замрял с времето.Акаунта беше мой личен, после реших да го правя meme страница, направих го и събирах около 800-1000 лайка, след едно момче ми писа, че иска да го купи (или по-точно хитруваше, само за да се сдобие с паролата) , изтрих всичко и сега започнах да го развивам в тази ниша. В началото е трудно защото не беше поствано около месец от този акаунт.
Акаунта е развит с бот, преди си беше с добър енгейджмънт, но спрях да се занимавам. Не карам никой на сила да купува акаунта, просто не разполагам с времето да бъда постоянен в постването на снимки.
Живи и здрави![]()
Да, точно това е, защото се сменят нишите. Аз трябва да знам какво е било преди това и искам някакви доказателства да вида поне, за да знам какво купувам. Ама за това меме, нямам никакви идеи. Ти ми беше пратил един профил миналата седмица, какви пари му търсиш?Не е до замиране. Заради смяната на нишите е. Ако съм последвал футболна страница, а след известно време видя, че се качват манджи, много ясно, че или ще махна последването или няма да харесам снимките. Ако ще се развива като меме страница, вероятно ще е ОК.
Имате лично.Здравейте,
Купувам Instagram профил с последователи от България, да са поне 5000. Няма значение мъже или жени, да е по възможност на модна тематика, хип хоп, градска култура или нещо от рода. Пишете на лично. Благодаря!