MsGeR
New Member
Какво мислите за моя блог http://internetpari.info Как е и какво трябва да оправя още
Благодаря за добрите съвети . Няма да крия че точно блога на Митака Kreativen.com ми даде идеята не само за това лого но и за целия Блог . Оттам започнах в началото и винаги креативен е бил интересен блог за менmiglen каза:Stoke, Вътрешен Gradent, Малко сенчицни.. хм :? защо много ми прилича на визията на логата на Митака? В смисъл няма патент но съм сигурен че от там ти е дошла идеята
Логото виждам че още не си го сложил, можеш да намалиш Spacing-a на сянката на долните букви, че изглежда много голяма и техният шрифт да е по-различен от Times New Roman щото не е редно да ползваш толкова открояващи се шривтове и стилове. Помисли и за цветовете. Успех!
Идеята наистина взех от Креативен.ком . Но гледах да попроменя нещичко . Ако не ти харесва мога да го махна . Само кажиМитака каза:НЕ имитирай Креативен.ком! Поне когато става дума за логото, ВИЗИЯТА на сайта.
Глупаво е да копираш от останалите. Поне прояви малко уважение за труда, който съм поставил в логото и цялата визия на сайта, преди да го копираш без дори да ме питаш :wink: Ако ще копираш, използвай някой чужд сайт, или урок за Photoshop. Ама с копиране заникъде не става.MsGeR каза:Идеята наистина взех от Креативен.ком . Но гледах да попроменя нещичко . Ако не ти харесва мога да го махна . Само кажи
Еми не съм копирал просто гледах да е нещо подобно защото ми хареса но не е същото налиМитака каза:Глупаво е да копираш от останалите. Поне прояви малко уважение за труда, който съм поставил в логото и цялата визия на сайта, преди да го копираш без дори да ме питаш :wink: Ако ще копираш, използвай някой чужд сайт, или урок за Photoshop. Ама с копиране заникъде не става.MsGeR каза:Идеята наистина взех от Креативен.ком . Но гледах да попроменя нещичко . Ако не ти харесва мога да го махна . Само кажи