От: IPO-то на Facebook и какво се случи
Манта, не купувам/продавам компании без фин. история, след ИПО-то винаги всичко пада. Аз се считам за value investor и туко така няма влезна в позиция, а и аз купувам вместо скъсявам
Утре може кажат монетеразираме мобилните устройства и увисват късите, ИТ-то е голямо животно. Трябва ми фин. история, сега всичко е за надолу, ти го скъсявай ако искаш. Има редица други компании по добри от Фейса, нали ти писах по-горе всичко което лети не се яде.
Точно и сега един бизнесмен, дето леко арогантно ми се държи, ми обеснява от миналата седмица как направил перфектния вход на еврото купил го на 1.2870 изредими супорнайсет глупости, които имаха резон, но бе объркал едни важни фактори, чиста спекула - вика ми ей сега ако не направиш пари за апартамент от този безплатен съвет няма кога, най-накрая дошло да ми дава фрее съвети
сега сме под 1.2480 на 1.2550 се усреднили дългите му смятай още се е вътрил, падне ли още ще фалира сметката, а като го знам сметките му са 5-6 цифрени, но от егото му ще го затрие, дадох му мойте доводи не пое, та и ти викаш милиони изтървах - предпочитам имам пропуснати ползи от реализирани загуби.
Ти смяташ така още милион хора има дето мислят различно, в борсите трябва се мисли и слушаш себе си, възможности има абослютно винаги