От: iSOCBOX - ЛЕСНО И БЪРЗО ДОБАВЯНЕ в Българските Социални Мрежи
Здравейте,
За съжаление, офлайн ангажиментите ми се оказаха по-продължителни и по времеемки отколкото очаквах. Не съм имал възможност да влизам във форума нито да правя каквото и да било, по който и да било от проектите ми.
Извинявам се на всички, които са ми писали и поради една или друга причина не са получили отговор. Надявам се, че съвсем скоро ще мога да се върна в нормания си ритъм на работа.
Нека да преминем към съществената част.
Гусин Борисов, няма ли да направите малко ъпдейт по бокса? Някой нова социалка, това онова?!?
Г-не, смятам, че можете да оформяте постовете си малко по-елегантно и културно. Относно ъпдейта, моля прочетете в края на този пост.
Може ли да кажете колко социалки вървят в момента че проявявам интерес но съм закъснял.
Доста не работят.Всички чакаме ъпгрейд за да се махнат не работещите ,да се добавят и нови.За жалост инфо кога Борисов ще направи това няма.
В момента работят около 60% от социалните мрежи включени в iSOCBOX, но след ъпдейта ще бъдат възстановени всички, които все още са действащи. Освен това, по предложение на колегите, ще бъдат добавени и други. За ориентировъчна дата прочетете в края на поста.
Сигурен съм, че когато има време ще го оправи.
( Освен ако не си е направил яхтата и не е отишал на околосветско )
Все още нямам яхта, но именно затова и се бавя
С малката разлика, че вместо да я купувам, ще си я правя.
По добре тогава да изчакам нова версия.
Прав сте, няма нужда да закупувате iSOCBOX в момента.
И аз съм от чакащите нова версия, че има доста нови социалки, както и няколко, които не работят от списъка или са моднати...
Радвам се, да чуя, че има нови социални мрежи, които са присърце на потребителите. Моля всеки, който има предложения за социални мрежи да ми пише на лично съобщение.
Искам само да поставя няколко условия, преди да бъда оспамен със стотици предложения:
1. Социалните мрежи трябва да са работещи от поне 6 месеца, за предпочитане година.
2. Социалните мрежи трябва да имат вече някаква изградена репутация (потребители, ПР, DoFollow)
3. Социалните мрежи не трябва да имат форма за регистрация по-дълга от 1 страница.
4. Регистрацията в социалните мрежи трябва да има следните полета като задължителни:
- Потребителско име (Username)
- Парола (Password)
- Име (Name)
- Фамилия (Last Name)
- Email
Всички други полета в регистрационната форма, ако има такива, трябва да бъдат незадължителни! Ако това условие не е спазено, соцалната мрежа няма да бъде разгледана.
Офлайн ангажиментите ми са плътни до средата на месеца (15.07.2011), което означава, че ъпдейта ще бъде започнат след тази датата, като се надявам, ако всичко е наред да бъде завършен за няколко дни. Това зависи естествено и от броя на предложенията за нови социални мрежи, които да бъдат включени в iSOCBOX.
Ако е нужно, моля кажете и ще направя тема, в която да се дават предложения за нови социални мрежи, за да няма повторения на едни и същи.
С уважение,
Борисов