Здравейте,
Преди броени минути бяха разпратени писмата, които уведомяват потребителите на iSOCBOX за новата версия 1.9.
В новата версия ключовите промени са:
- Възможност за генериране на репорт с добавените линкове
- (Полу)Автоматична Регистрация по социални мрежи
- (Полу)Автоматично Влизане в профил по социалните мрежи
- Инсталатор, който опростява процедурата по инсталирането
Общият брой мрежи, в които може да се добави новина е 49, като има няколко, които са тясно специализирани и НЕ препоръчвам да добавяте не тематични връзки в тях.
А сега, тежката за мен част ....
Този ъпдейт трябваше да се появи на бял свят много отдавна, но поради ред причини това не стана факт до днес. Една от основните причини, поради която имаше такова забавяне е "измирането" на голяма част от социалните мрежи и/или тоталната промяна на системата или облика на работещите социалки. Именно поради тази причина на няколко пъти взех решение да изчакам, за да се стабилизират нещата, но уви това така и не се случи.
Подчертавам, че към 21:00 на 25.03.2013 всички функции в 1.9 са били 100% работещи и тествани, но именно поради простата причина, че не мога да гарантирам това дори за след 1 седмица се налага да взема още по-тежкото за мен решение, да спра задължителната поддръжка на iSOCBOX във вида, в който е в момента.
Версия 1.9 е последната от серията и не предвиждам да правя повече обновления на софтуера на този етап, защото:
- тежестта на линковете в социални мрежи е доста по-малка от зората на iSOCBOX, когато тези линкове работеха безотказно
- собствениците на социални мрежи нямат финансова изгода да ги поддържат и в следствие на това те са оставени на самотек и си отиват бързо-бързо
- времето за поддръжка и еднократната такса за iSOCBOX просто не оправдават усилията, имайки предвид ефективността
Каква ще бъде съдбата на iSOCBOX от тук нататък?
Все още сам за себе си нямам ясен отговор на този въпрос, но ще се радвам да обсъдя това с всички вас - потребителите, защото вие също сте част от този продукт и аз държа на мнението ви! Пишете ми с идеи на лично съобщение.
Как мога да поръчам iSOCBOX сега?
Поръчването на iSOCBOX от сайта ще остане невъзможно. Ако някой иска да си поръча версия 1.9, моля да се свърже с мен чрез:
- ЛС тук във форума
- Email: admin[маймунка]isocbox.com (заместете [маймунка] с @). За тема на писмото запишете: Поръчка на 1.9
Надявам се, макар и с по-малко на брой мрежи, iSOCBOX 1.9 да ви допадне с новите си функции. НЕ забравяйте да изгледате видеото, в което е показано нагледно как се работи с новостите в 1.9.
С уважение,
Борисов