Имам общо 18 сайта, с над 10 000 уникални дневно. 6-7 на Джумла (от 1.5 до 3 версия), два на WP, няколко къстъм и няколко на ЗенКарт. Като изключа форумите и магазините и като си направя равносметка генерално, най-добре работят тези, които са на Джумла. Освен това, аз съм свикнал с нея, защото някои от тях съм правил сам на по-старите версии. Сега по новите проекти съм малко изумен, защото се свързвам с уж сериозни разработчици и като им кажа Джумла... и ме гледат криво. Впускат се в някакви обяснения, че WP било много по-добро и т.н. Ами не е по-добро. Имам сайтове на Уърдпрес, искам да ми се случат някакви неща на тях - или добавките бъгави, или тъпо направени. Искаш да купиш, няма. Еднотипни и без индивидуалност - като го видиш и отдалеч го разпознаваш, че е Уърдпрес. Но аз може да не съм обективен, защото правя сравнение с по-стари версии (до 2.5). Има някаква причина обаче Джумлата да е така западнала и тя не е само в това, че е по-сложна. При всички положения - добре направен сайт на Джумла е много за предпочитане от мен пред такъв на Уърдпрес. По-гъвкава и с повече възможности.