hasanson Member 8 Февруари 2011 #1 Кое да избера Joomla 1.5 или 1.6. Сега започвам да се уча на тази прехвалена от някои cms. Ако имя някъде пост за това и не съм го прочел сори!
Кое да избера Joomla 1.5 или 1.6. Сега започвам да се уча на тази прехвалена от някои cms. Ако имя някъде пост за това и не съм го прочел сори!
Twis7 Active Member 8 Февруари 2011 #2 От: Joomla 1.5 или 1.6 кое? Темпейтите и компонентите за 1.6 са съвсем съвсем малко, защото новата версия не потдържа legacy mode и практически старите приложения са неизползваеми. Започвай с 1.5, нешата в 1.6 не са кой знае колко различни
От: Joomla 1.5 или 1.6 кое? Темпейтите и компонентите за 1.6 са съвсем съвсем малко, защото новата версия не потдържа legacy mode и практически старите приложения са неизползваеми. Започвай с 1.5, нешата в 1.6 не са кой знае колко различни
mkirov Member 8 Февруари 2011 #4 От: Joomla 1.5 или 1.6 кое? Не използвам от дълго време Joomla но би трябвало 1.6. Аз ако сега правя сайт на Джумла със сигурност ще сложа 1.6.
От: Joomla 1.5 или 1.6 кое? Не използвам от дълго време Joomla но би трябвало 1.6. Аз ако сега правя сайт на Джумла със сигурност ще сложа 1.6.
Twis7 Active Member 8 Февруари 2011 #5 От: Joomla 1.5 или 1.6 кое? mkirov каза: Не използвам от дълго време Joomla но би трябвало 1.6. Аз ако сега правя сайт на Джумла със сигурност ще сложа 1.6. Увеличете... В такъв случай успех с намирането на темплейт и подходящ компонент за проекта.
От: Joomla 1.5 или 1.6 кое? mkirov каза: Не използвам от дълго време Joomla но би трябвало 1.6. Аз ако сега правя сайт на Джумла със сигурност ще сложа 1.6. Увеличете... В такъв случай успех с намирането на темплейт и подходящ компонент за проекта.
ivo.apostolov Well-Known Member 8 Февруари 2011 #6 От: Joomla 1.5 или 1.6 кое? Освен ако не ти трябва комплексна система от различни права на потребителите, бих заложил на 1.5 1.6 има още доста бъгове
От: Joomla 1.5 или 1.6 кое? Освен ако не ти трябва комплексна система от различни права на потребителите, бих заложил на 1.5 1.6 има още доста бъгове
F fools New Member 26 Февруари 2011 #8 От: Joomla 1.5 или 1.6 кое? Някъде прочетох, че е още рано изцяло да се ползва joomla 1,6 поради наличието на доста бъгове
От: Joomla 1.5 или 1.6 кое? Някъде прочетох, че е още рано изцяло да се ползва joomla 1,6 поради наличието на доста бъгове
T theflasher New Member 4 Май 2011 #9 От: Joomla 1.5 или 1.6 кое? 1.6 ти препоръчвам. Лично аз не съм я ползвал, но ако съдя по мнението на колегите от фирмата значи 1.6. Последно редактирано: 5 Май 2011
От: Joomla 1.5 или 1.6 кое? 1.6 ти препоръчвам. Лично аз не съм я ползвал, но ако съдя по мнението на колегите от фирмата значи 1.6.