Joviale BG - измамници

От: Joviale BG - измамници

Само цвета ли е проблем, нещо с комуникацията май дава заето, връщаш с друга куриерска фирма, не се ли разбрахте
Па ако само цвета е проблем, земи и други аксесоари с този цвят, подарък за приятелката :beer:, дано поние един пат дам бил полезен :wink:
 
От: Joviale BG - измамници

Както каза колегата по-горе, липсата на касов бон не винаги е нарушение, ако въпросния търговец работи с лизензиран пощенски оператор и ппп. А Спийди са точно такива.
Иначе, измамни търговци има много. Внимавайте от къде пазарите и винаги гледайте да пазарувате от сайтове или фб страници с предоставени фирмени данни. Не се купува току-така от където ти падне без да знаеш кой стои отсреща.
Много са ми страни такива търговци... Нали негативите и сигналите после той ги отнася... Какво пък ще стане толкова да се подмени една блуза... Селска работа...

Никога не съм си позволявал такива глупости да правя. Преди време обърках на клиент поръчката. Той се обади и се беше подготвил да се кара с мен по разбираеми причини. Извиних му се, подмених му поръчката, добавих му малък подарък за компенсация и той остана супер доволен. След това се обади, благодари ми и ми написа много хубав фийдбек. В случая бих казал, че спечелих повече, отколкото загубих :)

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk
 
Последно редактирано:
От: Joviale BG - измамници

Работя в онлайн търговията и направо се шокирах като прочетох написаното от господина. "Селска пръдлива кифла, която се изявява като продавачка" - От всичко написано разбрах, че селската кифла е искала да ви помогне като ви е обяснила как да върнете дрехата със Спиди но неизвестно защо вие сте я върнали в Еконт. До тук добре обаче ако търговеца няма подписан договор с Еконт ще се наложи специално да отиде за вашата пратка, защото на вас така ви е хрумнало да си я върнете. Все пак си я изтеглете от Еконт и си я върнете по надлежния ред както са ви описали. Интересно защо не се чете и не се изпълнява това което казват операторите "селски" изживяващи се като продавачи. От опита ми със Спиди знам, че всички пратки имат при тях опция тест и преглед и никой по никакъв начин не може да откаже това право на клиента. Вижте си товарителницата дали има чекнато опция Тест и преглед и ако има такава не смятам, че служител може да откаже това право.
 
От: Joviale BG - измамници

Здравейте, аз също съм измамена от facebook страницата Joviale BG. Измамиха ме с 230 лв.
Историята е същата само дето аз изпратих пратката със Спиди, както тази наистина селска пръдлива измамница ми каза: доставката за моя сметка с наложен платеж за сумата която трябва да ми върнат. Причината беше,че бях поръчала дрехи размер L те ми пратиха размер М. Също така две от роклите бяха с дефектни ръбове и шевове. Дрехите седят в офис на Спиди Русе от края на месец май. Моля другите измамени да се свържат с мен за да може предявиме иск или да се свържем с ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА за да и покажат мутрата на тази крадлива мухла.
 
От: Joviale BG - измамници

Както са ви отговорили колегите, касовата бележка не е задължителна, защото извършвате плащане с куриера. Преди да правите покупки в интернет, моля преглеждайте условия за връщане, за да сте наясно, когато има подобен проблем.
Дали стоят физически лица или юридически е без значение ако подадете сигнал в ГДБОП срещу лицето изпратило вашите продукт (именно товарителницата за която ви споменават по горе). Ясно става, че адреса е някой от офисите на Спиди или Еконт, но при изплащането на вашия наложен платеж, куриерските фирми имат лични данни на лицето получило сумата и затова във вашия случай ГДБОП ще ви свърши чудесна работа.
 
След много недоволни клиенти, днес подадох сигнал към Господари на Ефира за този търговец. Моля, който има интерес да свидетелства по случая, нека ми пише!
 
Кефи ме обаче как като в детската градина, вече всеки праща жалби не до КЗП, ми и до Президента на Гватемала, вече. И то за неква тениска Гуччие за 4.80 лв. След поредица от комични сигнали и абюз на системата, после що инстанциите не си вършели работата. Лесно. От дребнави репорти са затрупани до шия, и когато наистина ни потрябват, те се занимават с Бате Ганя.
 
и когато наистина ни потрябват
Би ми било интересно, да прочета за какво "наистина" би ти потрябвала "инстанцията" КЗП (ако решиш че е институция, също ще го приема).

П.С. Ивайло, ти ли си ?
 
Би ми било интересно, да прочета за какво "наистина" би ти потрябвала "инстанцията" КЗП (ако решиш че е институция, също ще го приема).

П.С. Ивайло, ти ли си ?
Би ми потрябвала за по-големи измами и сериозни случаи, не че някой ми сервирал сладолед в квадратна кутийка, не в цилиндрична. Да, аз съм Ивайло. Фамилията ми е Калфин. Аре бегай.
 

Горе