Не мислех да се включвам отново в тази тема, но бях принуден, защото не ми се отговаря на реакцията от друго място в темата на манта.
Та защо си написах мнението, а и защо дадох червена репутация на АлънФорт - просто си го заслужи с изказването за Бийпър. Извинявай, може да се сърдиш, но това което този хлапак прави е много далеч от музика. Обидно е за всеки, които търси качеството да слуша нещо, което е много далеч от истината. Още по-обидно е, когато гигант в музиката е пренебрегван на фона на млад нещастник със солидна ПР акция зад гърба си.
Обидно е да гледаш как ПР-а прави музиката. Защо го казвам - Justin Bieper - Somebody to love = 200,962,552, Queen - Somebody to love = 1,091,919. Аз ценя музиката, харесвам качеството, а не кавърите на някой добре подкрепян тинейджър, който твърди, че се чувства като Кърт Кобейн на поколението си.
Обида е за всички отминали величия в музиката. Обидно е за мен като фен на банди, които децата дори не знаят, че съществуват. Разбирам, че всеки се бори за върха, но за мен просто е смешно, а и грозно да избиеш с кавъри, да не говорим, че са зле направени.
Основната причина за горното, беше, че просто ми писна хората от новото поколение да не оценяват какво е дадено преди това.
А що се включих. 111, пич, нали знаеш, че докато нямаш 50 мнения не можеш да направиш нищо? Виждам, че си се издразнил от репутацията в предишната тема, ама вместо да си създаваш врагове, можеше да осмислиш думите си. Червената ти репутация беше напълно заслужена, защото се опита да вкараш интрига, не където трябва, а и в неща, които явно не разбираш.
Та сега ще те плясна ей тук, просто за да знаят останалите, що за "гражданин си"
А и ако е възможно да дефинираш арабията, че нещо не ги владея тези езици