k2web - някой мисли ли да ходи ?

tuger

Well-Known Member
Днес явно ми е ден да получавам информация за конференции.
Та, става дума за http://k2web.bg/. Вижте лекторите и програмата. Аз май съм навит повече на първия ден, а за вечерята все още няма информация. Цените са интересни, но има отстъпка при ранна регистрация.

Някой ?

От: k2web - някой мисли ли да ходи ?

Дали има и промо кодове.

Ходи ми се, но не ми харесва, че работодателят няма самосъзнание, че персоналът му може да се квалифицира малко. Но това друга тема

k2web - някой мисли ли да ходи ? K2Web: Обучения за дигитален маркетинг, реклама

Мда, някой промо код, няма да е лошо. И на мен ми се ходи, бих желал да се чуя Огито, както и да се запозная лично с Явор Колев. ;)
Дано има някой от организаторите, които мятат по едно около тук или някой по-запознат. Ще се опитам да се свържа с организаторите, за да получим повече инфорамция тук.:)
Ще пиша при налична информация. ;)

От: k2web - някой мисли ли да ходи ? K2Web: Обучения за дигитален маркетинг, реклама

Мда, някой промо код, няма да е лошо. И на мен ми се ходи, бих желал да се чуя Огито, както и да се запозная лично с Явор Колев. ;)
Дано има някой от организаторите, които мятат по едно около тук или някой по-запознат. Ще се опитам да се свържа с организаторите, за да получим повече инфорамция тук.:)
Ще пиша при налична информация. ;)

Ще изчакам, ако имаш някаква информация, че тъкмо мислех да се чекирам. Ще изчакам до 15 :) Иначе смятам да отида само първия ден.

Попитах на официалната им Fb страница и се надявам скоро да получа отговор. Ако някои има информация и детайлите на организатора, ще ми помогна много. Мисля да им пиша, поне и в бъдеще да имат едно заум за тука. Не за друго, но мисля, че доста голяма част от хората, които посещават форма са техни потенциални посетители, а вече те ще си преценят дали си струва или не. Според мен ще им е от полза, както и на всички нас тук.

Иначе бих отишъл заради:

- Оги
- Ален
– Евгени

А бих желал да се запозная с:

– Явор
- Борил
- Любомир

...абе всички. 100% има какво да си кажем. :) Интересни хора изглеждат всичките.

@tuger, ще пусна някакво инфо веднага щом имам. И за мен е много интересно. ;)

Това не изключва, ако някой има информация, да сподели. :)

От: Re: k2web - някой мисли ли да ходи ?

Привет на всички!
Целият екип на K2Web ви благодарим за проявения интерес към събитието. За нас ще е изключително удоволствие колеги от този форум да са гости на събитието и да се запознаем лично :)
С промо-код predpriemach2021 ще може да получите 20% отстъпка от цената, независимо за един от дните, или за двата дни.
Ако имате въпроси - на разположение сме да отговаряме. Особено бързи в отговорите сме на нашата фен страница :))

Всичко добро, живи и здрави! И до скоро виждане :)

От: Re: k2web - някой мисли ли да ходи ?

Благодарности на Банко Стоянов, който ни писа за тази тема!

Re: От: Re: k2web - някой мисли ли да ходи ?

Благодарности на Банко Стоянов, който ни писа за тази тема!
Благодараско, това ще съм аз. :)

Сега цената става супер. Мерси много за кода. Успехи и ако който има въпроси, да пита. ;)

Интересно, по случайност точно тогава ще съм в София за финалите на световната лига по волейбол. Добре че пуснахте темата, че иначе хич нямаше да разбера.

Аз благодаря за бързата намеса на екипа на k2web, както и на Blinky.

You must spread some Reputation around before giving it to Blinky again.

Re: От: k2web - някой мисли ли да ходи ?

Аз благодаря за бързата намеса на екипа на k2web, както и на Blinky.

You must spread some Reputation around before giving it to Blinky again.
Хахаха, за вас винаги. :) Трябва хубавите неща да стигнат до повече хора.

Това им е FB страницата, ако ще пишете коментари и въпроси: http://www.facebook.com/k2web.bg

Имаме и още един, който би могъл да дойде. ;)

Здравейте отново, До 22-ри юни има по-ниски такси за регистрация, които с промо-кода ще станат още по-ниски, но има няколко дни до тогава, затова решихме да пишем на който желае да се възползва.
Успешна седмица на всички!

Re: От: k2web - някой мисли ли да ходи ?

Здравейте отново, До 22-ри юни има по-ниски такси за регистрация, които с промо-кода ще станат още по-ниски, но има няколко дни до тогава, затова решихме да пишем на който желае да се възползва.
Успешна седмица на всички!
Мерси много за информацията. :) Успешна седмица и на Вашия екип. ;) И живот и здраве да се видим там.

Май първия ден от събитието е бил страхотен... само положителни коментари чета из face-a и twitter...

Някой от присъстващите случайно да има желание да направи един обзор, че за съжаление и това мероприятие го пропуснах... :(

Сега, както обещах, ще дам едно мнение как мина 2рия ден на K2Web. С две думи - много интересно, с повече:

Отидох в 9:30 точно пред Интерперд, като си купих кафе и чаках познати, с които да влезем заедно, а преди това да споделим няколко думи. Докато чаках успях да видя изнасянето на няколко стари монитора пред сградата, но това не е важно, продължавам. Като цяло мина много добре, първата лекция беше силна, както се и предполагаше, като ставаш дума за RP практики в дигиталния свят, водена от Любомир Аламанов и
Бисер Вълов, на който без да искам му се настаних на мястото, за което му се извинявам и тук. :) Лекцията беше доста увлекателна и имаше доста интересни видеа в нея. Като цяло оценката ми за нея е отлична. След пауза от 30 мин., в която вече започнаха да се виждат доста познати лица, започна следва, водена от Иво Илиев. Като цяло в нея силно впечатление ми направи силното представяне на Facebook продуктите, които лекторът доста добре се беше постарал да научи и да ни представи. Оценка - отлична. Като се замисля, едвали ще дам по-различна. Към всеки един от тях имаш интересни въпроси, на които те успяха много добре да отговорят, което да говори за разбиране на материята, а не просто наизустяване на самия материал / презентация.

След обедна почивка от 1 час, всички се запътихме към следващата лекция на Явор Колев, която по план трябваше да протече слято с тази на Евгени Йорданов, но не винаги нещата се случват според предвиденото, особено когато имаш величината "време." Трябва да си призная, че лекцията на Явор Колев бе доста добра, нищо, че често се споменаваха за акции, но силно личеше, че той бе много позитивен и добронамерен. Това не го очаквах, наистина. Доста добра, даже и чувството му за хумор бе уникално. Разказа, как някакъв младеж на 14 години му писал на пощата "Ща хакна", което предизвика доста силен смях в залата. Спомена интересни неща, които мисля да споделя с вас. Едно, от които беше, е всяка фирма, която рекламира на 2та големи БГ торента, ще има срещи с него. Не го каза никак заплашително, но реално не намерих много логика, както и да е. Иво Апостолов го секна с въпроса до къде са стигнали с борбата си с тези 2 торента, на което всички знаем отговора. Даде пример в Пиратския залив, като натъкна на това, че такива сайтове се бутат трудно и винаги някой друг заема тяхното място. Друг много добре подготвен участник го попита въпроса, който винаги съм искал да го питам - какво се случва с бъдещето на младежи, които имат явно много добри знания, а реално една глупост може да им затвори вратите към големите IT компании. На този въпрос отговора бе, че реално всеки човек е отговорен за действията си (както и е редно да бъде), като се стремят да няма такива случаи, защото някои от хората, които са били срещу тях, сега реално им помагат за разкриване на дадени случаи.

Последва кратка почивка от 10 мин., за да може Евгени да ни започне с добре подготвената си лекция относно сигурността в социалните мрежи. Беше доста описателна, ясна и добре подготвена. Така както Евгени го прави винаги. Няма какво да кажа - просто презентатор на ниво. След нея си тръгнах, като мислех, че ще видя още познати лица. Като цяло беше много добре направено и имаше един много голям екип, който работеше плътно - от брошурите до осветлението при прожекцията на клипове. Нивото беше високо, бих го сравнил с това на WebIT-а пред няколко седмици.

Еми това е от мен, много кратко интро. Но има и още за какво да се пише. Ако някой иска да пита нещо конкретно, нека си зададе въпросите. Мога да изпиша много, защото останах с положителни впечатления. И както е в мой стил - запознах се с много интересни и приятни хора. Искаше ми се с повече, но всеки има ангажименти, които по една или друга причина трябва да отметне. ;)

Еее, свърши обещаното - да драсна няколко реда. :)

Аз бях на първия ден. Явно сме се разминали с доста хора от форума, за което съжалявам наистина. Изглежда и днес е било доста интересно. Сега и аз да споделя видяното и чутото от вчера.

Всеки гост получи по една папка с рекламни материали още на регистрацията. Фирмите спонсори са се постарали да се представят на ниво, а и да са полезни (ICN.bg дадоха кодове за отстъпка, които ще постна). Та, още от началото нещата бяха на висота. ;)

Първата лекция бе доста интересна. Лекторът наблегна на LinkedIn като средство за намиране на работа и свързване на бизнеси, което си нещо като новост за България, според думите му. Бяха дадени професионални съвети как да се представим по-добре на интервю за работа, как да кандидатстваме, как да НЕ кандидатстваме и въобще всичко в тази сфера. Много висока оценка.

Втората лекция бе относно маркетинга във Facebook. Отново на ниво, лекцията бе полезна и имаше какво да се научи (поне за мен). Всички, които се занимават предимно с Facebook marketing предполагам, че са останали доволни. Щях да забравя да споделя, че имаше виртуален секс на сцената :D

Лекцията на Огнян Младенов бе същата, която бе споделена и тук преди време - самият той изтъкна (донякъде със съжаление), че за пръв път му се случва да говори за едно и също двата пъти и то подред. Това не попречи да бъдат споделени важни и полезни съвети относно Panda и Penguin ъпдейтите и начини за лекуването от тях. За всеки, които редовно чете тук едва ще има изненади. Но едно професионално мнение в повече винаги е добре дошло ;)

Последната лекция затвърди добрите впечатления. Бяха разгледани целия арсенал от инструмени на Google, повечето от които недостъпнни за България (естествено ...). Много полезно за всички, които работят с чужди клиенти. :)

И така, с две думи - много интересно, полезно и приятно. Дано има повече такива инициативи. ;)

Горе