Kirev
Active Member
Колеги, извинявам се, че ще Ви занимая с това, но искам да си поиграя още малко с г-н Курултаев. Ако темата бъде запратена в коша, също няма проблем.
Ето до какви изводи достигам аз след прочит на няколко от мненията му във виртуалното му кръчме.
Така, значи г-н Курултаев, който ме нарече чичко, но разбра, че всъщност съм само на 20 реши, че може да го раздава тежко със заплахи за физическа саморазправа. Вие, кръчмарю, който така ревностно спазвате законите на шибаната ни държава, не знаете ли, че физическата саморазправа не се толерира от тях?
Явно обаче, когато разбрахте възрастта ми решихте, че като не можете да изпъкнете с нищо друго над мен(намерете хора, които биха Ви подкрепили в оспорването на това, освен пияндетата от кръчмето Ви), то заплахите ще Ви помогнат. Е, няма да стане. Има си законен и незаконен ред, по който мога да се справя със заплахите Ви и Вие трябва да сте наясно с това, понеже сте изключително запознат със законите на държавата ни. Другият начин за разправа няма смисъл да го коментирам. Сам казахте къде се чувствам най-добре. Сред хората, защото има такива, които искат да съм сред тях, за разлика от Вас, който бива анатемостван от всички места, където пише(Google it!), освен от форума, който е Ваша собственост.
Точно в момента г-н Курултаев се свърза с мен в Скайп, като посланието е "ХАЙДЕ ДА ВИДИМ СЕГА ПУБЛИЧНО КАК Е!". Явно приема идеята за публичен дебат.
Най-интересното, което вече споменах е, че в предишните теми, където писах по същия начин, не предприехте нищо, но сега, когато вече знаете, че съм на 20, решихте, че може да ме изплашите, защото блестите с физика. Къде остана идеята за интелектуално надмощие?
Интелектуално ли е да заплашвате човек, който очевидно не Ви е на годините? Предполагам, че не, но какво пък, защо да опитате. Не сте познал обаче. Както казах заплахите няма да доведат до резултат или поне не положителен такъв за Вас.
И още нещо да Ви попитам. След като толкова се стремите да спазвате законите на България, какво прави AdSense в кръчмата Ви?
Към останалите колеги от форума. Мисля, че ще се получи интересно, защото Курултаев предложи нещо добро, за да не биваме повлиявани от публичност, ще проведем дискусия в Скайп, която аз ще Ви предоставям непрекъснато, за да следите събитията, а той също ще предоставя на своите потребители.
Ако не Ви се чете, теглете ми една майна, че въобще се занимавам и толкова
От цялата история обаче може да извлечете само поука, защото един от успешните начини да изградите авторитет и да си направите добра реклама и "хейта".
Ето до какви изводи достигам аз след прочит на няколко от мненията му във виртуалното му кръчме.
Кирев, това съм го написал за всички, защото съм много по-отговорен човек от тебе. Първо не се изказвам неподготвен, второ не се нервя излишно обиждайки хората неправомерно, трето ако разполагам със знание, мисля, че на този свят има повече от един Кирев, който заслужава да знае.
В твоите очи сме отрепки? А ти знаеш ли какъв си в очите на другите? И какво значение имат очите на един изкрейзил човек като теб? Стяга те лудостта - разбираемо е.
Оказа се, че не познаваш законите (както и ти казах отначало) и сега се оказва, че законодателството е "шибано", защото не приляга на твоите разбирания? Нали си даваш ясна сметка, че това не е нормално - нито като култура на поведение, нито като разбиране. Докато си мислеше, че има закони, които си беше въобразил, законодателството беше ОК, ама сега стана "шибано"...Жалко момченце си ти. Мале, как ми се иска, да те поканя на един приятелски спаринг, ама далече си ми, пусто!
Това, че ти си вярваш в някакви висши сили (може и гласове да чуваш, кой те знае след толкова шизофренично-наподобяващи реакции от твоя страна) не значи, че има такива. А и не виждам (ако има) защо да наказват хора, които се опитват да помагат и да са градивни, а не някой с разрушително, вулгарно, пренебрежително и обидно поведение като тебе.
Аз пък не искам на ЛС, ела ми на скайп, с камера, да ти видя физиономията, за да преценя колко си тежкар!
Колкото до успеха в Интернет. Я сравни на кое място са в Алексата са твоите 2 сайта и моята виртуална кръчма. Когато фактите говорят, глупак като Кирев е хубаво да мълчи.
Разбира се, че ще се критикуват "познанията" ти за интернет, защото ги пишеш публично, а наш граждански дълг е да предпазваме от заблуди и да помагаме. Или ти си много чувствителен и искаш винаги да си прав? Не става, малкия!
Логата и хедърите нямат голямо значение. Важно е съдържанието. А и сайтът е в началните си месеци на развитие. Така или иначе и той, подобно на Кръчма.ком, ще стане по-вървежен от твоите сайтове, защото се прави от интелигентен екип, а не от 20-годишен арогантен тъпанар.
"Мълчете и не се излагайте!" ГО ПРОЧЕТИ ТИ, ЗАЩОТО АКО МЕН ТОЛКОВА ЧЕСТО МЕ ХВАЩАХА В ГРЕШКИ, НЯМАХ ДА ИМАМ ЛИЦЕ ДА СЕ ПОКАЖА. А ТВОЯТ АКЪЛ ДАЖЕ НЕ ТИ ДАВА ДА ПРОУМЕЕШ, КОЛКО СЕ САМОЗЛЕПОСТАВЯШ!
Ти имаш нужда от ВСЯКАКВО образование, защото си гола вода по много въпроси и правиш елементарни, грешни умозаключения, малкото!
Съжаляваш партньорите ни. Ами и те, ако те познаваха, сигурно щяха да те съжалят, защото психичните отклонения будят често съжаление...
Приканваш администраторите да ме разкарат, защото АЗ СЪМ НАПРЯГАЛ ОБСТАНОВКАТА? И как така? Нали ти винаги ПЪРВИ ПОЧВАШ С ОБИДИТЕ? Толкова ли си полудял, че не можеш да го разбереш. Ако не се намесваше, къде щеше да се напряга обстановката?
Аз произвеждам неща, които струват, ама не чакам 20 годишни откачалници да ми правят оценките!
Така, значи г-н Курултаев, който ме нарече чичко, но разбра, че всъщност съм само на 20 реши, че може да го раздава тежко със заплахи за физическа саморазправа. Вие, кръчмарю, който така ревностно спазвате законите на шибаната ни държава, не знаете ли, че физическата саморазправа не се толерира от тях?
Явно обаче, когато разбрахте възрастта ми решихте, че като не можете да изпъкнете с нищо друго над мен(намерете хора, които биха Ви подкрепили в оспорването на това, освен пияндетата от кръчмето Ви), то заплахите ще Ви помогнат. Е, няма да стане. Има си законен и незаконен ред, по който мога да се справя със заплахите Ви и Вие трябва да сте наясно с това, понеже сте изключително запознат със законите на държавата ни. Другият начин за разправа няма смисъл да го коментирам. Сам казахте къде се чувствам най-добре. Сред хората, защото има такива, които искат да съм сред тях, за разлика от Вас, който бива анатемостван от всички места, където пише(Google it!), освен от форума, който е Ваша собственост.
Точно в момента г-н Курултаев се свърза с мен в Скайп, като посланието е "ХАЙДЕ ДА ВИДИМ СЕГА ПУБЛИЧНО КАК Е!". Явно приема идеята за публичен дебат.
Най-интересното, което вече споменах е, че в предишните теми, където писах по същия начин, не предприехте нищо, но сега, когато вече знаете, че съм на 20, решихте, че може да ме изплашите, защото блестите с физика. Къде остана идеята за интелектуално надмощие?
Интелектуално ли е да заплашвате човек, който очевидно не Ви е на годините? Предполагам, че не, но какво пък, защо да опитате. Не сте познал обаче. Както казах заплахите няма да доведат до резултат или поне не положителен такъв за Вас.
И още нещо да Ви попитам. След като толкова се стремите да спазвате законите на България, какво прави AdSense в кръчмата Ви?
Към останалите колеги от форума. Мисля, че ще се получи интересно, защото Курултаев предложи нещо добро, за да не биваме повлиявани от публичност, ще проведем дискусия в Скайп, която аз ще Ви предоставям непрекъснато, за да следите събитията, а той също ще предоставя на своите потребители.
Ако не Ви се чете, теглете ми една майна, че въобще се занимавам и толкова
От цялата история обаче може да извлечете само поука, защото един от успешните начини да изградите авторитет и да си направите добра реклама и "хейта".