Kirev vs Kurultaev

Kirev

Active Member
Колеги, извинявам се, че ще Ви занимая с това, но искам да си поиграя още малко с г-н Курултаев. Ако темата бъде запратена в коша, също няма проблем.

Ето до какви изводи достигам аз след прочит на няколко от мненията му във виртуалното му кръчме.

Кирев, това съм го написал за всички, защото съм много по-отговорен човек от тебе. Първо не се изказвам неподготвен, второ не се нервя излишно обиждайки хората неправомерно, трето ако разполагам със знание, мисля, че на този свят има повече от един Кирев, който заслужава да знае.
В твоите очи сме отрепки? А ти знаеш ли какъв си в очите на другите? И какво значение имат очите на един изкрейзил човек като теб? Стяга те лудостта - разбираемо е.
Оказа се, че не познаваш законите (както и ти казах отначало) и сега се оказва, че законодателството е "шибано", защото не приляга на твоите разбирания? Нали си даваш ясна сметка, че това не е нормално - нито като култура на поведение, нито като разбиране. Докато си мислеше, че има закони, които си беше въобразил, законодателството беше ОК, ама сега стана "шибано"...Жалко момченце си ти. Мале, как ми се иска, да те поканя на един приятелски спаринг, ама далече си ми, пусто!
Това, че ти си вярваш в някакви висши сили (може и гласове да чуваш, кой те знае след толкова шизофренично-наподобяващи реакции от твоя страна) не значи, че има такива. А и не виждам (ако има) защо да наказват хора, които се опитват да помагат и да са градивни, а не някой с разрушително, вулгарно, пренебрежително и обидно поведение като тебе.
Аз пък не искам на ЛС, ела ми на скайп, с камера, да ти видя физиономията, за да преценя колко си тежкар!
Колкото до успеха в Интернет. Я сравни на кое място са в Алексата са твоите 2 сайта и моята виртуална кръчма. Когато фактите говорят, глупак като Кирев е хубаво да мълчи.
Разбира се, че ще се критикуват "познанията" ти за интернет, защото ги пишеш публично, а наш граждански дълг е да предпазваме от заблуди и да помагаме. Или ти си много чувствителен и искаш винаги да си прав? Не става, малкия!
Логата и хедърите нямат голямо значение. Важно е съдържанието. А и сайтът е в началните си месеци на развитие. Така или иначе и той, подобно на Кръчма.ком, ще стане по-вървежен от твоите сайтове, защото се прави от интелигентен екип, а не от 20-годишен арогантен тъпанар.
"Мълчете и не се излагайте!" ГО ПРОЧЕТИ ТИ, ЗАЩОТО АКО МЕН ТОЛКОВА ЧЕСТО МЕ ХВАЩАХА В ГРЕШКИ, НЯМАХ ДА ИМАМ ЛИЦЕ ДА СЕ ПОКАЖА. А ТВОЯТ АКЪЛ ДАЖЕ НЕ ТИ ДАВА ДА ПРОУМЕЕШ, КОЛКО СЕ САМОЗЛЕПОСТАВЯШ!
Ти имаш нужда от ВСЯКАКВО образование, защото си гола вода по много въпроси и правиш елементарни, грешни умозаключения, малкото!
Съжаляваш партньорите ни. Ами и те, ако те познаваха, сигурно щяха да те съжалят, защото психичните отклонения будят често съжаление...
Приканваш администраторите да ме разкарат, защото АЗ СЪМ НАПРЯГАЛ ОБСТАНОВКАТА? И как така? Нали ти винаги ПЪРВИ ПОЧВАШ С ОБИДИТЕ? Толкова ли си полудял, че не можеш да го разбереш. Ако не се намесваше, къде щеше да се напряга обстановката?
Аз произвеждам неща, които струват, ама не чакам 20 годишни откачалници да ми правят оценките!

Така, значи г-н Курултаев, който ме нарече чичко, но разбра, че всъщност съм само на 20 реши, че може да го раздава тежко със заплахи за физическа саморазправа. Вие, кръчмарю, който така ревностно спазвате законите на шибаната ни държава, не знаете ли, че физическата саморазправа не се толерира от тях?
Явно обаче, когато разбрахте възрастта ми решихте, че като не можете да изпъкнете с нищо друго над мен(намерете хора, които биха Ви подкрепили в оспорването на това, освен пияндетата от кръчмето Ви), то заплахите ще Ви помогнат. Е, няма да стане. Има си законен и незаконен ред, по който мога да се справя със заплахите Ви и Вие трябва да сте наясно с това, понеже сте изключително запознат със законите на държавата ни. Другият начин за разправа няма смисъл да го коментирам. Сам казахте къде се чувствам най-добре. Сред хората, защото има такива, които искат да съм сред тях, за разлика от Вас, който бива анатемостван от всички места, където пише(Google it!), освен от форума, който е Ваша собственост.
Точно в момента г-н Курултаев се свърза с мен в Скайп, като посланието е "ХАЙДЕ ДА ВИДИМ СЕГА ПУБЛИЧНО КАК Е!". Явно приема идеята за публичен дебат.
Най-интересното, което вече споменах е, че в предишните теми, където писах по същия начин, не предприехте нищо, но сега, когато вече знаете, че съм на 20, решихте, че може да ме изплашите, защото блестите с физика. Къде остана идеята за интелектуално надмощие?
Интелектуално ли е да заплашвате човек, който очевидно не Ви е на годините? Предполагам, че не, но какво пък, защо да опитате. Не сте познал обаче. Както казах заплахите няма да доведат до резултат или поне не положителен такъв за Вас.
И още нещо да Ви попитам. След като толкова се стремите да спазвате законите на България, какво прави AdSense в кръчмата Ви?

Към останалите колеги от форума. Мисля, че ще се получи интересно, защото Курултаев предложи нещо добро, за да не биваме повлиявани от публичност, ще проведем дискусия в Скайп, която аз ще Ви предоставям непрекъснато, за да следите събитията, а той също ще предоставя на своите потребители.
Ако не Ви се чете, теглете ми една майна, че въобще се занимавам и толкова :)
От цялата история обаче може да извлечете само поука, защото един от успешните начини да изградите авторитет и да си направите добра реклама и "хейта".
 
От: Kirev vs Kurultaev

Хейт, не хейт лоша реклама няма.

Народа иска сеир и пари и който му ги предложи печели (за съжаление), а що се отнася до образованието то си личи от мнооооого далече.......
 
От: Kirev vs Kurultaev

Kirev, преди и аз се връзвах на всеки ненормалник, но с времето осъзнах смисъла на народната мъдрост "Убий глупака с мълчание". Трябва да ти кажа, че откакто спазвам съвета в тази мъдрост постигам най-големи успехи. Удостоявайки го с цяла тема, че и с отговор, ти правиш точно това, което очаква той от тебе. Просто спри да обръщаш внимание. Оня форум и без това никой не го чете. Аз го бях забравил вече.
 
От: Kirev vs Kurultaev

Е, аз се надявам да се получи интересно четиво за всички останали, а и ми направи много силно впечатление факта с поканите за спаринг, след като разбра възрастта ми, която никога не съм крил, просто не е питал. Сега започнахме дискусия в Скайп, която ще продължи няколко дни да речем, през които ще си разменяме въпроси и отговори.
На пръв поглед идеята може би изглежда глупаво, но със сигурност всеки ще може да извлече по нещичко от нея :)

Благодаря Ви за вниманието, колеги.
 
От: Kirev vs Kurultaev

Сега започнахме дискусия в Скайп, която ще продължи няколко дни да речем, през които ще си разменяме въпроси и отговори.
На пръв поглед идеята може би изглежда глупаво, но със сигурност всеки ще може да извлече по нещичко от нея :)

Няколко дни загубено време! Ти си знаеш...:)
 
От: Kirev vs Kurultaev

Бе какво се занимаваш с тоя ненормалник, тегли му една майна и си свиркай :)
 
От: Kirev vs Kurultaev

Мене ме е яд че си изтървах нервите в предната му тема. Само си загубих времето.
Не прави като мен, нищо няма да спечелиш.
 
От: Kirev vs Kurultaev

Явно за човека Алексата е мерило за стойността на един сайт (имал съм сайтове в топ 100 на Алекса, които не са правили и една стотинка и такива в топ 5000, които са правили прилични пари.)

Ако искаш да го забиеш яко си регни krachma.com и го закарай пред неговия в АлесЪта :)
 
От: Kirev vs Kurultaev

Хаахаха сега викам да му разгледам на Курлапаев kry4ma-та, гледам вътре някакви стотици постове се наредили и в първия момент си викам ба мааму на тоя май му сработила стратегията. Ама цъкам да разгледам - всичките постове си ги пише сам - отваря си сам темата и си говори вътре, при това с един ник :)
И разговорите представляват цитати от всевъзможни форуми, където хората го хранят, а той отговаря там :D

Курлапаеееев не става така чичко :) С тоя тъп селски домейн, дето си взел, още по тъпия дизайн и липсата на какъвто и да било смисъл в съдържанието - къде отиваш ти може би? :) Кухата популярност няма много да ти помогне в случая, хората ще те знаят, ама ще те знаят като тъп селяк и съответно никой няма да ти пише в ментарската кръчма.
 
От: Kirev vs Kurultaev

Няма ли кой да му пусне една ddos атака на тоя че да го изгонят от суперхостинг?
 
От: Kirev vs Kurultaev

Даже в момента съм отворил скрипта, но ще предупредя човека и към момента ще се въздържа от това, да го публикувам тук.
Впечатленията, които той оставя у мен са, че всичко, което прави тук е с цел да рекламира сайта си и успява! Както вече доста пъти се каза "Лоша реклама няма.". В случая това важи с пълна сила.
Очаквайте файл с цялата хронология :)
 
От: Kirev vs Kurultaev

Напротив, лошата реклама няма да му развие тъпия форум, само ще го направи маалко по-известен. И в момента, в който спре да спами, ще увехне, защото трафика дето го има сега е въздух под налягане.
За да стане успешен, трябва да се ползва с поне малко авторитет, да има нещо интересно вътре и тн, та хората да пишат там, вместо в някой от хилядите други.
Ама той това неможе да го проумее и продължава да се излага :) Като е направил "виртуална кръчма" все едно хората е така ще скочат и ще почнат да влизат вътре само заради това че има "трибуна". Такива трибуни има бол, не е това начина.

Ама нищо поне сеир прави :)
 
Последно редактирано:
От: Kirev vs Kurultaev

... (имал съм сайтове в топ 100 на Алекса, които не са правили и една стотинка...)

Давам ти $2К за постоянен банер на месец в тези сайтове (говоря сериозно) :) Нали се сещаш какво е топ 100 на Алекса :)
 
От: От: Kirev vs Kurultaev

Ето и линк към цялата хронология с г-н Курултаев: Хронология.
Гарантирам за абсолютната достоверност. Няма и една точка, която да съм премахвал, променял и т.н.
Хронологията не е кратка, но който има желание, може да я прочете.
Ще оставя изводите на Вас. Аз направих такива за себе си. :)
 
От: Kirev vs Kurultaev

На мене ми бие на шизофрения, хем се радва като лапе, хем големия бияч, хем голям и отворен, професор, адвокат, психолог, полиглот.
Хал хабер си няма от маркетинг и реклама. Кво му пука мнението на жена му за логото??? Сайта да не е направен за жена му? Нали сайтовете ги правим за масовият потребител, като за тази цел плащаме на професионални дизайнери.
А, не тоя е идиот до дъното на костите си.

ПП: Изчетох лога само и единствено защото Кирев си е направил труда да го постне, както и си е изгубил времето с пияния кръчмар.
Ако бъркам нещо ме поправете, ама нямам положително мнение за тоя.
 
От: Kirev vs Kurultaev

Тежки наркотици взима това момче..... Кирев, не му влизай във филмите на тоя, с такива неможеш да изнезнеш на глава :)
Остави го да си се кефи на алексата, след една година ще му омръзне или па ще го приберат за лечение :)
 
От: Kirev vs Kurultaev

Няма ли кой да му пусне ядрена бомба на тоя че да се разгради на частици?

Философе, ай сега ме съди за терористичен акт. :lol:
 

Горе