От: Link building техники - кои работят?
Времето ми е по-важно от това, да храня тролове. Тъй като е форум, за хората, които наистина се интересуват от линк билдинг - рекламата не е линк билдинг.
Също, ако бях на вас, бих игнорирал всичко, каквото дебилният потребител коментира относно оптимизация за търсачки, явно не разбира нещата фундаментално.
Хахаха почна да даваш на заден, айде покажи какви резултати си постигнал? Времето ти било ценно, ама висиш във форума, пишеш в най - различни теми, следиш тази, имаш време да отоговрих кухо, но за нищо стойностно нямаш време щото е ценно да гозапълваш с кухи изказвания! Значи ако някои балък ти плати на теб да сложиш линк в хедъра или футара е линк билдинг, ако ти плати да спамиш наляво надясно е линк билдинг, но ако платиш на гугъл или фейсбук да спамят линка ти и да го правят много качествено не е линк билдинг? То дебил и трол си, а пък то си личи кои не разбира нещата фундаментално!
Дай един два сайта в конкурентни ниши да видим?
Също така жаки кое от изброените доло не е факт и не се получава в резултат сериозна реклама в мрежата на търсачката?
Първо позиционира по - добре (факт),
воторо го виждаш примерно 200 000 човека за 100-тина лева (факт),
трето имаш масимално точен филтър на тарфетиране (факт),
четвърто няма опасност да те блокират (факт),
пето сайта ти преиндексира в зависимост от бюджета от 10 до 300 пъти по - често от другите сайтове (факт),
шесто позиционирането в серпа се повишава мигновенно бързо (факт),
седмо представянето в серпа (описанията и др) се променя и става много по - логично дори без да са спазени правилата (факт),
осмУ гледа се на доблираното съдържание с друго око и в 90% от случайте не само че не се санкционира ами даже се индексира и позиционира много добре в серпа (факт),
деветУ повишава се авторитета на домейна около 100 пъти по - бързо и без риск от бан (факт),
едИнастУ авторитета на линка не се разпределя на броя на думите (факт),
дванасЕтУ много точно и лесно можеш да кажеш кои са водещите страници с преоритет пред предугите (факт),
Ама кажи напиши го не да казваш тоя е дебил, оня спами и тем подобни, щото ти едно изречение стойностно не можеш да кажеш и акъла ти е толкова като гледам!
Какво като рекламирам във фейсбук не събирам ли повече лайкове от колкото ти ще ми събереш спамейки страницата в групи и други? Или сега ще ми развиеш теорията че SEO-то няма нищо общо със социалните мрежи? SEO моето момче е search engine optimization или преведено (не дословна ами по смисъл) е оптимизация при търсене! Всичко което помага да бъдеш открит по - лесно при търсене е SEO! Дори и билборда в село долно нанагорнище е линк билднг, това че на теб някои философ ти е обяснис че има само гугъл и трябва да му се кланяш и живота ти зависи от него не е така! Моите сайтове годишно декларират приходи и процентовия дял на гугъл спрямо всички останали е няма и 1%!
Не ми теоритезирай, не пиши кухи изречение и не обяснявай дали разбирам или не, ами дай една обосновка което не е така и как е според теб! За всяка моя дума стоят вложи реални пари, получени реални резултати и години опити!
Нали преди се хвалеше че имаш някаква хостинг компания в германия и си бил първи в нищата, я дай да я видим тази хостинг компания къде и как се класира, я покажи отчети на декларираните приходи, аз ако ти смимам фактурата която скъсах преди малко за PR представяне в интернет (така декларираме вече услугата, няма SEO и тем подобни глупости) ще ти се ококорят очичките! На сайтовете които цитирах по - горе и тези които ги знаят преди да си изтрия подписа ми пише фирмите, има си централен регистър могат да потвърдят реално дали говоря кухи думи или не, айде сега е твои ред кажи нещо сойностно господинчо гледал два три клипа по интернет от преди 5 години!