partytime Well-Known Member 13 Април 2022 #41 bgtupanfighter каза: Имаш изключително лош вкус за визия и дизайн То това е от малкото читави неща в тоз маркет Увеличете... Възможно е. Със сигурност не се гордея с вкуса си, особено за жени
bgtupanfighter каза: Имаш изключително лош вкус за визия и дизайн То това е от малкото читави неща в тоз маркет Увеличете... Възможно е. Със сигурност не се гордея с вкуса си, особено за жени
Blinky Owner 13 Април 2022 #42 partytime каза: Ако не беше го написал сигурно нямаше и да разбера че са пуснали услугата. Нито мейли, нито реклами съм видял Увеличете... Хахаха, да, и аз едвам разбрах. Трябваше една спонсорирана статия да ме удари в главата от фейса.
partytime каза: Ако не беше го написал сигурно нямаше и да разбера че са пуснали услугата. Нито мейли, нито реклами съм видял Увеличете... Хахаха, да, и аз едвам разбрах. Трябваше една спонсорирана статия да ме удари в главата от фейса.
$INeed$ Well-Known Member 15 Април 2022 #43 Някой вече да има там акаунт и да продава вече, ако въобще има някакви купувачи.
Blinky Owner 16 Април 2022 #44 И на мен ми е чудно. Има ли търговци вече с активни продукти там. Нещо да изнесе от кухнята? Абе тия, как не успяха да обходят всички ИТ групи и форуми, и страници. Учудвам се какво точно кампания са предприели в тази насока.
И на мен ми е чудно. Има ли търговци вече с активни продукти там. Нещо да изнесе от кухнята? Абе тия, как не успяха да обходят всички ИТ групи и форуми, и страници. Учудвам се какво точно кампания са предприели в тази насока.