Да не би да ползваш SSL сертификат?Минаха няколко дни, не получавам мейл за одобрение, тъкмо се ядосах и влязах да видя, викам си, сигурно са ме резнали, ама чакай да им пиша, гледам те ме одобрили. Толкова ли е трудно да пратят мейл като стане.
След това сложих рекламния код на сайта си, реклама - йок. Някой имал ли е същия проблем или да пиша на персоналния си мениджър? Ако се е случвало, какво трябва да направя? Понеже са дали само скайп за контакт, а това го ползвам само на един стар компютър който ми е вкъщи, и в работно време няма как да им пиша, понеже цал ден съм по задачи.
Няма проблем със ssl сертификатите и аз ползвамДа не би да ползваш SSL сертификат?
https://mediavenus.com/site/contacts - тук пробва ли?Нямам ssl.
Какъв им е мейла?
Аз също се регистрирах скоро. Същия проблем, че реклама няма. Обаче, писах си на "мениджъра" още горе където му е скайпа,казах, че имам рекламен блок, не се показват рекламите - мацката помоли да изчакам, 10мин, вече сте одобрен. Влизам в админ панела на сайта, наистина пише одобрен, ма реклама няма.
Викам ок, може кеша да не се е изчистил. Ден по-късно - реклама няма.
Викам, преди да пиша пак, ще направя нов блок, да видим дали не е в мен проблема. Слагам нов блок - а, реклама![]()
Сложи просто новосъздаден блок, може да се оправи.
Не разбирам хората, които питат това. Ясно е че ако искаш хубав трафик трябва да платиш добре. В момента много се опитват да прекарат дявола, като си купуват трафик за по 1-2 цента за клик. Ако си платежо-способен навсякъде ще имаш хубав трафик, ако не ще обираш трафика от спам сайтовете.Някой купувал ли е трафик от тези? Твърдят че до 15% е фейка, но да не се окаже 50+%
Не разбрах какво точно не е ясно във въпроса ми. По принцип, всички сайтове за покупко-продажба на трафик лъжат (включително и taboola).Тук става на въпроса само за купуване като advertiser.Не разбирам хората, които питат това. Ясно е че ако искаш хубав трафик трябва да платиш добре. В момента много се опитват да прекарат дявола, като си купуват трафик за по 1-2 цента за клик. Ако си платежо-способен навсякъде ще имаш хубав трафик, ако не ще обираш трафика от спам сайтовете.
За англоезичен:Средняя рыночная цена клика на бурже 0,02-0,03 USD
usually it is 0.06-0.1
бурж включает в себя не только usd English speaking offers, но ещё тонну азиатского и восточноевпропейсокго трафика на соотвествующих языках
за счёт них и формируется средняя цена
Вижда ми се скъпо 6-10 цента. За пример, в content.ad зa англоезичен:если вы обнаружите в свою очередь фейковый трафик, просто пришлите скрины с обоснованием, мы разберемся, и если это будут фейки, вернём вам деньги
по отзывам от 5 до 15% фейка
И мен ме блокираха без обяснение, но платиха.Отхвърлиха ми плащането, блокираха ми сайта, писах на сътрудника им, бил в почивка - чак в понеделник щял да ми даде обяснение. Голяма мрежа, голямо чудо! Ако някой може да пише за някоя свястна, нека драсне едно редче, ще му стана реф![]()
Колеги, как вървят при вас в последно време приходите от mediavenus?