Зависи от цената. Засега ги продавам пробно, ако някой иска да ги купи на цена която ме удовлетворява, ги продавам.Последно - продаваш ли ги, или не? Какви са тия продавам ги, ама не ги продавам, само глупости ръсиш като те гледам...
Не отричам... За независим проект с ЛЕГАЛНО съдържание в БГ въобще не смятам, че могат да се вадят някакви пари от адсенс. Абе опитвал съм се да уча програмиране, но тия математически истории ме влудяват.И за какво купуваш такива домейни и не ги развиваш? Хората се хващат на някой проект и го развиват 2-3 години и вадят приходи. Ти за седмица правиш сайт, продаваш го, триеш го, домейните продаваш. нищо няма да излезе от тая история. И пак тея тъпи домейни, колко ще ти докарат ако бачкаш по тях няколко месеца? по 0.50 на ден от адсенс? То голяма оферта няма що. Да си беше седнал на гъза 5-6 месеца да учиш програмиране, след 2 години поне няма да се чудиш от кой да искаш пари и в какви схеми да се забъркваш.
Еми програмните езици са вид математика...Кои математически истории?
Защо да са тъпиОлее ако регистрантите знаеха че ще похарчиш толкова пари за тия тъпи домейни, щяха да ги забранят!!!!!