antonio741
New Member
Здравейте, искам да споделя нещо, което ми се случи и "мобио" имат общо с това.
От около 2 седмици се опитвам да си пусна SMS услуги при тях, за жалост все неуспешно. Днес най - накрая след много туткане ми отговориха на няколко мейла, в последния пишеше:
"Здравейте,
Не можем да дадем повече информация за причината тези услуги да не бъдат активирани."
------
След това им поисках телефонния номер и ми го дадоха. Като звъннах се включи гласова поща и затворих. Малко след това ми звъни някой от този номер, аз разбира се вдигнах:
- (Аз) Добър ден, защо да не можете да ми активирате услугите, на условията ви ли не отговарят?
- (Той) Не, просто не мога да ви кажа защо не можем да ги активираме.
- (Аз) Значи нищо не може да се направи по въпроса?
- Не господине, просто не желаем да ги активираме и няма да ги активираме.
След това директно го оплюх за супер несериозното отношение и затворих.
Надявам се темата да е полезна за хората, които смятат да работят с тях за напред
От около 2 седмици се опитвам да си пусна SMS услуги при тях, за жалост все неуспешно. Днес най - накрая след много туткане ми отговориха на няколко мейла, в последния пишеше:
"Здравейте,
Не можем да дадем повече информация за причината тези услуги да не бъдат активирани."
------
След това им поисках телефонния номер и ми го дадоха. Като звъннах се включи гласова поща и затворих. Малко след това ми звъни някой от този номер, аз разбира се вдигнах:
- (Аз) Добър ден, защо да не можете да ми активирате услугите, на условията ви ли не отговарят?
- (Той) Не, просто не мога да ви кажа защо не можем да ги активираме.
- (Аз) Значи нищо не може да се направи по въпроса?
- Не господине, просто не желаем да ги активираме и няма да ги активираме.
След това директно го оплюх за супер несериозното отношение и затворих.
Надявам се темата да е полезна за хората, които смятат да работят с тях за напред