Moko
Well-Known Member
От: n-ти по ред. Какво ще кажете?
точно това исках и аз и с тази нагласа тръгнах - да пиша по един увлекателен начин (а доста хора ми казват, че съм добър в това) и така да си спечеля редовни читатели ... Ще им докажа, че пари се изкарват, като им представям статистика от сайтове и така..
А по-нататък ще си бъкам глупости за компютрите и така ще разцъкам нишата като цяло Тя между другото, както предполагах, е доста богата - за 4клика получих над 60 цента
Ако продължаваш да пишеш хубави статии и то редовно - пускай в разни социални мрежи, хората ще се зарибят и ще те посещават честичко. Мен ако питаш трябва да правиш първоначално seo web 2.0. На този етап директориите не са ти толкова спешни - посъбери още съдържание и връзките ще започнат сами да идват и то къде къде по качествени. Поздрави за блога- аз съм фен и те подкрепям
точно това исках и аз и с тази нагласа тръгнах - да пиша по един увлекателен начин (а доста хора ми казват, че съм добър в това) и така да си спечеля редовни читатели ... Ще им докажа, че пари се изкарват, като им представям статистика от сайтове и така..
А по-нататък ще си бъкам глупости за компютрите и така ще разцъкам нишата като цяло Тя между другото, както предполагах, е доста богата - за 4клика получих над 60 цента