Като гледам обръщаш се директно и лично към него, ползвайки негов ресурс за платформа на "посланието" си - домейн, хостинг, софтуер.
И аз да съм, и аз ще ти изгася микрофона без да ми дреме прав ли си, крив ли съм.
Баннаха го там .. ама nbsp едва ли ще отговори на въпроса тук ..
Подобен род дискусии, в които баннати от един уебмастърски форум си разчистват сметките в друг трябва да бъдат забранени. Има си скайпове, мейли и др. подобни. Самите форуми си имат собственици, които ако искат могат всички да баннат някой ден ако им кефне. Така е устроен светът и такива са правилата за частната собственост.
явно искаш да сиТака е устроен светът и такива са правилата за частната собственост.
ДА БАННАМЕ И НЕ МИ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ДОИЗКАЖА ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА БЪДЕ ТЕМА,А АЗ ГО ПИТАМ БОКЛУК ЛИ МЕ НАРИЧА ?:тука се губи тази атмоасвера от правилта и все пак е чат
правила:Първо се надявам атмосферта във форума да е на приятелство, толератност и търпимост към чуждата гледна точка.
Аз затова и не влизам там!НЕКА СИ ИМА ТАКИВА ТЕМИ...
Аз също небих стоял в оня форум щом са отворени и се правят на велики ?
Ще седне някое лайно да ми пере банове и да ми трие постове и аз ще му седфя у форума ли ?
събрал исе там шепа измекяри и се чустват велики ...
ама умират от яд и завист нали ? то нестава така мани ги не се занимавай
глоби ги един посетител по малко 365 уникални годишно и 10 000 импресии
и готово 10 -100 като тебе като станат и после ще си вадят топчета от пъпа и ще се чудят що са им малко потребитилити па са отдвана на пангара
НЕКА СИ ИМА ТАКИВА ТЕМИ...
Аз също небих стоял в оня форум щом са отворени и се правят на велики ?
Ще седне някое лайно да ми пере банове и да ми трие постове и аз ще му седфя у форума ли ?
събрал исе там шепа измекяри и се чустват велики ...
ама умират от яд и завист нали ? то нестава така мани ги не се занимавай
глоби ги един посетител по малко 365 уникални годишно и 10 000 импресии
и готово 10 -100 като тебе като станат и после ще си вадят топчета от пъпа и ще се чудят що са им малко потребитилити па са отдвана на пангара
wanderer : Не си го изкарвай на нас сега , много добре знаеш как стоят нещата в другия форум ...не си с едно мнение там ..
Чата тук не е ли достатъчен ..
Не се взимай толкова на сериозно и ще ти е по-леко.АЗ все пак съм АЗ
Не се взимай толкова на сериозно и ще ти е по-леко.
Баща ми винаги ме е учел, че когато човек започне да се взима насериозно става смешен за околните и тука е точно такава ситуацията. И за двете страни става въпрос...