nbsp БУКЛУК ЛИ МЕ НАРИЧАШ?

От: nbsp БУКЛУК ЛИ МЕ НАРИЧАШ?

Стана ми любопитно от рекламата дето му ударихте на тоя друг форум и погледнах (за втори път въобще) - по-подробно тоя път ...
Ми то сякаш ме върнаха в зората на Интернета у България - някъде 99 година. Средностатистическата аудитория няколко идеи по-назадничава от тукашната (като изключим дублиращите се лица). Па и да нямаш лукса и да ги напсуваш вече ми се вижда прекалено...

Предполагам келепир може да има да пускаш само оферти у Пазаря, ама кой ще ги види е друг въпрос - направи ми впечатления очевидно драстично по-малкият трафик и общо качество на офертите...

Изгубихте ми ценни 6 минути :(

От: От: nbsp БУКЛУК ЛИ МЕ НАРИЧАШ?

В общия случай средностатистическият български уебмастър/предприемач трявбва да е щаствлив, че има възможност за избор м-у няколко форума. :eek:

Иначе, изводите съм си ги направил отдавна. И това, че моя форум не прилича на масовката тук е следствие на избор, а не на стечение на обстоятелствата.

Темата "админа е много лош, 'щото ме банна" е меко казано банална... В моята къща важат моите правила. Много пъти съм казвал, който не го кефи да не влиза. А който е баннат не е добре дошъл.

За хората, които знаят защо посещават WebmasterBG, наздраве!

Хайде лека от мен и без лоши чувства! :wink:

П.П.
Към "фенклуба" ми тук: На омразата, която може да се излее след този ми пост не мисля да отговарям. :p

хахаха добре че си верваш.
И аз бях баннат, за което ти благодаря. отърва ме от дребните червени душици при теб.
Както каза един тук - еми няколко стотин хиляди импресии по-малко и един интернет маняк по-малко ще ти види рекламките.
Българина разбира само като му бръкнат в джоба - надявам се ми следиш мисълта

И аз не разбирам какво толкова ви е притрябвал тоя форум, та толкова мрънкане за правилата му. Има няколко човека, дето разбират как си трябва и това е.... Ако ви е толкова ценно, спазвате няколко прости правила и готово.
Ама и аз съм на мнение, че тука "експертния потенциал" така да се каже е по-голям, макар и не като процент, па и атмосферата е по-готина - някой като те дразни му обясняваш че е тъп и готово, а не като там с кокошкарски намеци и червени точици, дето се спича цялата атмосфера от това....
В крайна сметка въпрос на лично преценка - който го кефи там, да си ходи там, какво го дъвчете толкова.

Почвате да ми звучите като някои хора от вебмастера дето плюят по адрес на предприемач :).
Едни и същи хора регистрирани на двете места , и аудиторията една и съща , така че няма смисъл от сравнения .

Който както иска да си управлява сайта, проблема си е негов :)

Последно редактирано:

Почвате да ми звучите като някои хора от вебмастера дето плюят по адрес на предприемач :).
Едни и същи хора регистрирани на двете места , и аудиторията една и съща , така че няма смисъл от сравнения .
...
Таман си намерихме тема да хейтим, не ни разваляй удоволствието с такива уравновесени и широкоскроени обобщения :(

А и ми разбиваш детските илюзии като намекваш че и ти го четеш оня форум... :( :(

• Like
Реакции: adi

Горе