Едва ли ... аз нетсърфър 2 го регнах за да приключа 1-2 сделки там, и то беше в деня на първия бан ... Поне да ми беше писал л.с. да ми каже за какво ...Предполагам заради нетсърфър2
Едва ли ... аз нетсърфър 2 го регнах за да приключа 1-2 сделки там, и то беше в деня на първия бан ... Поне да ми беше писал л.с. да ми каже за какво ...
Пак ме е баннал?
Тоя човек тотално е изперкал нещо :shock:
За 2 дни да имам 3 поста ...
Айде на линковете ... топли топли ... не се барат
Мдам ... правилно ... мерси
В ДП и мен доста пъти са ме банвали, аз там само в пазара пиша - имам itrader 50Еми различните форуми имат различни политики. Ако потребителя не свиква с това, то тогава го научава по трудния начин. Мен са ме банвали в ДП поне 2 пъти, даже не смея да пиша там.
Онзи форум нали е като този? Този е сериозен. В сериозните форуми трябва да пишат сериозни хора по сериозни теми, спазващи елементарни норми на поведение. Който не може да ги спазва и е несериозен - има си форуми на тийн проблемс и други подобни шитове. Тука се работи, печелят се пари, пишат се статии, правят се продажби и тъй нататък. Разбира се, двамата баннати са си повече от сериозни, просто са се разлигавили за момент и са си получили заслуженото. Това не ги прави по-несериозни, но няма смисъл да се оплакват. Това е моето мнение.