nbsp БУКЛУК ЛИ МЕ НАРИЧАШ?

От: nbsp БУКЛУК ЛИ МЕ НАРИЧАШ?

Има си скайпове, мейли и др. подобни.

все още никой не ми се е обадил на скайп гледам мейла за други работи,но тайничко се надявам ;)
ТО ТЕМАТА Е ЗА НЕГО,ПАК Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ

Аз ако става въпрос, в онзи форум никога не съм се регистрирал. Преди години попаднах в този и тук си останах за вечни времена. В другия влизам само като пуснат линк тук и определено голяма злоба има там, главно заради тези публични репутации от тайни потребители. Ужас е! Това не променя факта, че който е собственик той определя правилата. Трябва да се уважава правото на собственост! И да се говори зад гърба на някого също е падане на много ниско ниво. Сега всички знаят, че собственика на другия форум чете тази тема и дай да го нахраним тука. Не се прави така!

Направил е някакъв продукт, решили сте да се подвизавате там и ви е харесало. Онзи форум е негов дом, а вие сте гости там. Ако не спазвате правилата му ще ви изрита, много ясно. Във вашия сайт ако някой тръгне да ви философства ще го изритате на момента, нали? Аз поне така бих направил.

wwwpredpriemachcom20104.png

А мерси! Тези ги колекционирам отдавна :) . Няма да върна жеста :) .

Що па да не му сипеш манджичка :oops: ?

Или пък който взема насериозно репутацията че чак му се цъка по профилите на хората, да изнамери някоя тема де нбсп (той регнат ли беше тука) е писал и да му скъса шортите от минуси!!!!.... :twisted: ... 20 човека могат да му сринат "кариерата" :lol:

То и аз вече спрях да влизам там. Като ги гледам как си ги лепят тия зелени точици и направо ми иде да повърна хаха :)

аз не хряня никой ,въпрпоса е какъв съм АЗ ,темата е ясна , имам кой да храня,мишките дето сте ми сложи ли чао и.т.н
тук съм не съм избягал още съм тук дори и да не пиша и за това не ми казвайте довиждане .Казах си което ме дразни и за тоя не ми пука въобще nbsp ли е или някой си мишок.ПРОСТО СЪМ ВЪЗПИТАН ТАКА,ТОЯ МНОГО МЕ ИЗДРАЗНИ!!! И СОРИ АКО СЪМ ОБИДИЛ НЯКОЙ

Последно редактирано:

колко глупости изписахте за простотии

преди и мен банна, имаше някакъв срок за забараната, но реших да отварям един домейн по-малко на ден.
там има една шепа асоциални хора, които си се радват, на другите им се радват разни картони за придобиване на самочувствие. Просто още много години ще имат нужда да си раздава картони докато израстнат психически. Не е за отворен кръг от хора общество, което да се развива и расраства както тук

автора на темата да се изака по повода и да не му пука. Там бан листата е по дълга от user листата

Много подценявате другите хорат, подценявате и себе си!

И мен веднъж ме баннаха от едно място за няма и нищо, мен ме хвана яд обаче вместо да взема да нареждам админа по другите места си седнах на гъза и направих по-добро място. После всички ми гласуваха доверие и се преместиха при мене, а мястото от което ме бяха баннали вече не съществува докато моето място процъфтява. Това не е приказка от 1001 нощ, реалност е. Така се реагира на простотията, с позитивизъм и креативност. Вий тука можете да продължавате да се храните ама накрая най-много гастрит или язва да хванете.

(Сега пък ако не отнеса още десетина негативни репутации ей ме на.)

VtoriChepik, къде е твоето прекрасно място? Дано само не е таен адрес за богоизбрани... :p

Не е тайно, но няма да е интересно на никой от тук присъстващите. Не го казвам снизходително, просто е за доста локална аудитория.

Много подценявате другите хорат, подценявате и себе си!

И мен веднъж ме баннаха от едно място за няма и нищо, мен ме хвана яд обаче вместо да взема да нареждам админа по другите места си седнах на гъза и направих по-добро място. После всички ми гласуваха доверие и се преместиха при мене, а мястото от което ме бяха баннали вече не съществува докато моето място процъфтява. Това не е приказка от 1001 нощ, реалност е. Така се реагира на простотията, с позитивизъм и креативност. Вий тука можете да продължавате да се храните ама накрая най-много гастрит или язва да хванете.

(Сега пък ако не отнеса още десетина негативни репутации ей ме на.)

еее чек човеко кой ти говори за банн?аз си гоВоря за това че ме нарича боклук и не ЗИМЕН А ПРОЛЕТЕН ТИ КЪДЕ ОТИДЕ ,аз може да знам че съм такъв но да е в друг сезон :) и не мисля че nbsp е човека който ще ми опРедели сезона?ай стига преигравайте.ЗАГЛАВИЕТО Е СЪВСЕМ ДРУГО НЕ Е ЗА БАН ОТ ФОРУМ ,А ЗА ОБИДА БОКЛУК ЛИ СЪМ?

Обидите са недопустими, още повече от страна на админ, в който са и хляба и ножа. За това няма две мнения. Същата работа като при ареста на онзи министър дето го обиждаха докато е с белезниците и ръце на главата. Който е от страната на силния трябва да се държи на положение. Най-малкото на публично място.

wanderer, ако продължаваш да се палиш напразно и да говориш глупости ще станеш такъв. Какво по дяволите изгуби като те баннаха от малоумния форум? Спри, айде имаш мнението на няколко човека, че не си боклук, доволен?

Обидите са недопустими, още повече от страна на админ, в който са и хляба и ножа.

Аз понеже не съм министър,но съм АЗ и питам редно ли е? :

въпроса не е че съм отнесал бан,а защо след като съм бан не мога да се защетя,дори и да съм пролетна смет?
и дойдох тук понеже там нямам достъп.кво правим?

Леле, каква тема... :) Просто форума си има свойте правила и се спазват, нищо по различно. Ако някой си мисли, че е лично - мне е така. И аз бях на ръба на банна там.

И много ясно, че никой не е буклук.

От: От: nbsp БУКЛУК ЛИ МЕ НАРИЧАШ?

кво правим?

Оставаш си тука и не влизаш повече там. Кво друго? Като гледам Алекса рейтингите на двата форума са много близки. Явно за всеки влак си има пътници... е, някои пътници се возят на два влака едновременно. Няма лошо.

Горе