ne e za propuskane

mariq06

New Member
zdraveite razbrah za tozi brauzer keshfiesta ot tozi sait strahotnoe da se nadqvam 4e v kraq na meseca shte polu4a neshto:) zashtoto mnogo e lesno da svalish neshto i da se regnesh no dali shte ima efect iskam da popitam neshfto vie sigurno shte ste po nasno s tova
sled kato se registrirah i zapo4nah da trupam to4ki nemoga da si aktiviram referalite molq pomognete i mi kajete kak da napravq tova 4e da zapo4na da trupam i ot tam to4ki

От: ne e za propuskane

Ей това е .. ще стана милионер!

Последно редактирано:

O cashfiesta, i love you so much!
O cashfiesta, аз казвам ти...!

Нема бизнес, нема пари
нема и за две цигари... :lol:

След появата на тази тема вече няма да сме на 4-а позиция в Гугъл по темата кофа, а ще сме на 3-а. Само като стигнем първа позиция се чудя после на минус ли ще се изкачваме :D

хммм добре добре все така - само кешфиеста и латиница тва му е майката

ама изобщо не е за изпускане мерси пич ти ми отвори очите

Един познат разправяше как една сутрин някакъв позвънил на вратата му. Той отворил и онзи започнал:

- Добър дееееееееееен! Аз съм от Кейбъл Теееееееееееееееел!
А моят познат:
- И кво? Свирка ли ще ми правиш?

Та така... Понеже виждам, че ника ти е Мария... :d

От: От: ne e za propuskane

Един познат разправяше как една сутрин някакъв позвънил на вратата му. Той отворил и онзи започнал:

- Добър дееееееееееен! Аз съм от Кейбъл Теееееееееееееееел!
А моят познат:
- И кво? Свирка ли ще ми правиш?

Та така... Понеже виждам, че ника ти е Мария... :d
ООоооо, той бил тя. Толкова бях развълнуван от новата кликалка, че не забелязах този факт. Ама и ти добре я нахрани. Не искам да толерирам такова нещо, но едно 50% от хората тук, които са написали такова нещо са го направили в още 100+ такива БГ форума. И всчико това с цел реферали за програмата, която уж ще им изкара пари онлайн.

Виж мацка, сега към теб. Нямам нищо против да ти помогна, както и другите ще проявят инициатива да го направят, да почнеш да се занимаваш с наистина някои неща, които ще ти помогнат да увеличиш кеша си от интернет.

Сигурен съм, че и частни уроци ще ти се дават. Все пак жените тук се толерират много специално и така ще бъде и в бъдеще. Те са цветята на форума и са голяма радост за всички съфорумци от мъжки пол. ;) Знам че и мъжката част ще ме подкрепи тук. :)

Имаш от мен една подкрепа :)

А относно уроците, давайте въпросите, ние ще видим с какво ще помогнем :)

пишете си вие тя си изсра глупостите и си е заминала да спами по други форуми отдавна отдавна

Да Ви се похваля :)

Късометражен разказ за деня на един уебмастър (това е заглавие)

Вчера ходих при едни приятели, за да помоля единия от тях за услуга, след което им показах скромного си афилиейт блогче, което още е в зародиш. След което единия от тях ми показа някакъв форум за онлайн бизнес и провери кой от 2-та е по-стар - Предприемач или онзи форум. Почувства се някак си горд, че онзи е по-стар и ми се похвали с администраторски акаунт там, защото преди време им помогнал да мигрират от една форум система към друга.

Каза ми също, че навремето основателите на Предприемач били баннати там, защото нарушили някаква верига за натрупване на даунлайн и затова основали Предприемач-а. И такаааааа... едва запомних името на форума и си казах "Дай и аз да се регистрирам". Отворих го и не знам как попаднах на правилата. Прочетох ги, след това последвах някакъв линк към правила за трупане на даунлайн. Зачетох се. Доста строги бяха! Дори долових някаква невероятна злоба, на каквато е способен само и единствено Цветан Банчев.

Доста се замислих. Обзе ме страдание, че няма да съм член на този як форум, защото трудно ще спазвам правилата (нали знаете че не съм фен на пирамидите, т.е. рефералите) и рано или късно ще ме баннат (край, завинаги! :( ). След тази мисъл ме обзе една друга, заради която отворих ICQ-то на приятелчето и написах това:

"Tozi, koito e pisal tiq pravila, e mnogo zadrasten be! Toi ako i v realniq jivot e takav pedant i obra6ta vnimanie na takiva drebni podrobnosti, nqma da zavarti nikakav biznes
Tozi forum da ne e za klikari ala bux.to cashfiesta?"

Някак си ми се видя тегаво да спазвам такива правила и се замислих дали изобщо да се регистрирам. Затова отворих темите с цел да видя какво се пише там - дали изобщо има нещо полезно, което да си заслужава регистрацията.

Скролнах до някакво съкращение "GPT" и си казах "Я, това май е някакъв тип онлайн бизнес система, за която още не съм чувал, явно ще да е интересно!". Отворих първия раздел "Общи приказки Какво ново по GPT-светът " и какво да видя: thinkbux, neobux... Засмях се от сърце и написах на приятелчето:

"Abe tva verno e klikarski forum *ROFL*"

Ами какво да кажа в заключение - денят не беше от най-хубавите, но тази случка ми оправи настроението за вечерта. Радвам се, че има такива хора :D

А, да - забравих да Ви кажа - приятелчето каза, че от реферали се трупат много пари.

п.п. Говорех за gpfbg.com :D

п.п.п. Вече мина половин час от тогава и аз все още се смея. Добре, че съквартирантинте ми спят.

п.п.п.п. Мислех да го пусна в Свежото, но се притесних да не разваля имиджа на форума. Малко ми отмина смехът.

Последно редактирано:
От: Да Ви се похваля :)

здравейте. как да се направи сайт ... това е въпроса .Може ли по подробно и по просто казано ;защото не всеки разбира тези сложни думи особедно ако си в напреднала възраст.

Здравей и добре си ни дошла тук. Радвам се, че си с нас и си готова да се учиш. Като начало разгледай важните теми във форума, като успоредно с това започни да изграждаш в съзнанието си представа за нещата, като например, за какво искаш да се отнася сайта, какви пазари целиш, каква е конкуренцията там, какви тенденции има за тази ниша. Може докато го правиш да си направиш някъде (на някоя безплатна платформа) блог, който да водиш, а не е изключено да го оформиш и като сайт. Всичко може да правиш, зависи вече какво изградиш и какво искаш да правиш. Целите ще определят и посоката ти.

Какво точно те интересува на първо време, за да може да дадем един лек тласък към понататъчни твои действия? Ако може да ни насочиш каква информация ти е нужна, за да продължиш или да придобиеш първоначални впечатления за нещата, ще се радваме много да ти отговорим. Успехи и ще очакваме включване от теб. :)

Горе