Чудите се защо хвърляте много пари във рекламната мрежа на Google, а продажбите ви не се вдигат?
Чудите се защо давате висока цена на за клик и рекламата ви не излиза на първите места?
Чудите се защо имате много кликове а малко реализации?
Чудите се защо всички казват, че от Google ADwords е най-евтиния и ефективен начин за реклама, а вие не пчелите от него достатъчно?
Чудите се... ?
Чудите се......?
Чудите се защо давате висока цена на за клик и рекламата ви не излиза на първите места?
Чудите се защо имате много кликове а малко реализации?
Чудите се защо всички казват, че от Google ADwords е най-евтиния и ефективен начин за реклама, а вие не пчелите от него достатъчно?
Чудите се... ?
Чудите се......?
НЕ СЕ ЧУДЕТЕ! Попитайте!
Какво предлагам аз?
- Съвети как да оптимизирате рекламите си така , че да изглеждат по-привлекателни за вашите потенциални клиенти, което да доведе до повече потенциални реализации.Какво предлагам аз?
- Съвети как да оптимизирате рекламите си така, че да плащате по-малко да поучавате по-добри позиции.
- Съвети как да организирате вашите рекламни кампании.
- Съвети как да оптимизирате рекламите си така, че да изградите име на вашия бранд, за възможно най-малко пари
- Съвети как да си направите Landing страница.
- Помощ за всичко друго което ви е нужно свързано със рекламната мрежа на Googl Adwords, независимо Search or Display network.
И разбира се всичко посочено по-горе да го направя вместо вас!
Цена
Цена на всеки отправен въпрос: 3.50 лева.
Цена на изпълнение(от мен) на което и да е ваше запитване вместо вас : 10 лева.
Начин на плащане
Paypal.
Epay.
Банков превод.
Къде можете да попитате?
Тук на лично съобщение.
Емайл: Stanislav.Milchev1@ g mail.com
При задаването на повече от един въпрос - ОТСТЪПКИ
Плащате само ако сте доволни от отговора!
Аз предлагам коректно отношение към всеки въпрос, направете го и вие!
Има 2 БЕЗПЛАТНИ отговора! - Пишете тук или на ЛС!
Плащате само ако сте доволни от отговора!
Аз предлагам коректно отношение към всеки въпрос, направете го и вие!
Има 2 БЕЗПЛАТНИ отговора! - Пишете тук или на ЛС!
Последно редактирано: