НЕ! Регистрират се заблудени риби, които им се казва че рефералите ще бачкат за тях, и всеки чака някой да работи за него ... накрая нищо.Тези които си купиш според теб активни ли ще бъдат ? Ще ти кажа - НЕ! Вероятно даже самия необъкс си ги генерера сам и нестига дето цъкаш като маймуна 1 месец за 1$, ами и ти вземат парите за купуване на реферали.От цялата работа си назад.Това е.хахахах, абе момчета вие ме направихте на нищо тука , извинявам се за линка ... а иначе за необъкс тука гледам хора изкаршат пари защо не е ли ефективно с копуването на реферали?
хахахах, абе момчета вие ме направихте на нищо тука , извинявам се за линка ... а иначе за необъкс тука гледам хора изкаршат пари защо не е ли ефективно с копуването на реферали?
Добре бе момчета, защо така правите?! Тука сме да изкарваме пари, може 1$ да е ама са пари. Дайте да се хванем и да направим едно яко необъкс ? Навремето изкарах 1$ ..... за 40 дена Ако бях спамил из форумите може би щях да закача няколко реферала и да изкарам .... 2$ за 40 дена Верно, пич ако се върнеш да прочетеш темата се отказвай, пълни глупостиса ! Вземи нещо малко по сериозно и изкарай поне 10$ за месец, после 50$ и накрая 1700 лева (актуално е) Във бизнеса ни няма реферали, има само партньори, а в лицето на всеки тук (с изключение на тези които са дошли да пуснат по един рефф линк) може да намериш помощник. Отдели време и прочети няколко теми и ще видиш как стават нещата.
edinstveniat chovek v predpriemach ( kato izkluchim admina i blinky ) deto pishe nai chetlivo i nai pravilni postove evala
edinstveniat chovek v predpriemach ( kato izkluchim admina i blinky ) deto pishe nai chetlivo i nai pravilni postove evala
Кво си написал баце ? Нищо не ти разбирам! Почерка ти е ужасен!По четливо, в училище не са ли те училиЗащо, моите не са ли (четливи) ?
То, бате и темата си една красива К'вато темата, такива и постовете.Тука стана супер мазало :lol:
Можем да си го позволим, все пак е "кофа"То, бате и темата си една красива К'вато темата, такива и постовете.