Мойта скромна практика показва, че .нет e по-предпочитано от .орг.
В смисъл ако сте си харесали име и само едното тлд от трите е свободно, това почти винаги ще е .орг
Аз също харесвам .net повече, не мога да кажа обективно защо, може би навик и предубеждения и го давам по течението. Но малко по малко повечето хора са харесали повече .net-а
А някой трърдят, че нет-а се класирал по добре в търсачките, което звучи като ако днес е пълнолуние очаквай Google Dance
И аз съм за .net, макар причините да са чисто звукови и визуални
Не съм имала .org, за да правя разлика при класирането в Гугъл, но сайтовете с .net определено добре се нареждат...
Аз все още си намирам доста хубави ком4ета.
Иначе и нет и орг са нелоши тлд-та. Само това ЕУ не знам какво прави в анкетата. ЕУ-то все още не мога да го асимилирам като ТЛД
При домейните на латиница съм за .net, ако не става въпрос за идея или организация. Имам и доста .eu домейни, защото често само те остават свободни...
Някой знае ли защо в България не са популярни домейните на кирилица с .org? Гледам сега след като ги разрешиха и за .eu, са купени .eu домейни за много думи, при положение, че .org е свободен... ако се сещате за .org домейн на кирилица, може ли да го пуснете тук, за да видя как се класира