Не че нещо ама всичките сайтове ползват тоя ужасен дизайн,маааалко ако се барне няма да е лошо
Не, че нещо, ама следващия път като раздавам на някой нещо без пари, то поне да го ползва.
За напред ще моля форумците, ако нямат намерение да ползват, парите то поне нека ги оставят на други които ще ги ползват.
За дизайна на сайтовете, не знам какво не ти харесва сайтовете са част от група и си първият който казва, че дизайна е ужасен и еднакъв, на всякъде. Както и да е това не е най-важното предполагам теб те е интересувала рекламата в сайтовете, а не дизайна им, но като гледам и ти все още си от хората които само за да вземем щото е безплатно.
Без да има сърдити, но от раздадени по 50 лева за безплатна реклама на 14 човека въпреки че бях казал 10. Само 4 от тях са се възползвали от парите.
Като процент го сметнете сами, няма какво да коментирам от тук натам.
Това за дизайна не го казах с цел да се заяждам,а като мое виждане.
Ако съм те обдил се извинявам.
За бонуса,не съм разврал,че има срок за ползване което е мой пропуск.Аз така или иначе през следващите 2-3 седмици няма да мога да го ползвам.Щом е така дай го на друг,не е проблем.
@uni-web, благодаря за ваучера! Пуснах 5 различни реклами, както и бях планувал, тъй че вече 5 от 14 човека са започнали рекламирането
Исках само да споделя, че някой от хората могат да имат планове за тези ваучери, които да не включват изразходването на парите веднага. Ако целта е била голям брой разнообразни рекламодатели, сложи и условие да бъдат веднага активирани реклами от потребителя, който е получил 50 лв Все пак вчера беше и почивен ден и т.н. Предполагам ме разбра какво исках да ти кажа.
Успех със системата! Непременно ще напиша отзив, след като имам някакви обобщени данни.
Аз отдавна работя много добре с uni-web ... освен, че е бачкатор е и много коректен. Искам да му благодаря, за взаимопомощта и отзивчивостта. Много голяма рядкост са предприемачите като него. Ползвам мрежата от доста време и получавам това, което търся. Препоръчвам я за средни и малки онлайн магазини, като задължително е банерите и описанията да са коректно таргетирани и насочени. Желая още успехи!
Да, подкрепям това мнение. Определено мога да кажа само хубави неща за него и силно се надявам мрежата му да успее да се развие адски много. Ако трябва да бъда честен, радвам се, че потребители като него посещават форума ни и са част от него и то доста активна. Желая му не само успехи, но и все да е такъв готин, работяга и точен във всяко едно отношение.Аз отдавна работя много добре с uni-web ... освен, че е бачкатор е и много коректен. Искам да му благодаря, за взаимопомощта и отзивчивостта. Много голяма рядкост са предприемачите като него. Ползвам мрежата от доста време и получавам това, което търся. Препоръчвам я за средни и малки онлайн магазини, като задължително е банерите и описанията да са коректно таргетирани и насочени. Желая още успехи!
Преди около седмица пуснах рекламата си. Статистиката до сега: Имперсии: 2503 Кликове: 1 Цена на клик: 0.05
Да, за жалост в момента няма сайт с много висока посещаемост, но си зависи и от самата реклама.
Банерите както винаги са най-вървежни.