Само да споделя, че някой хора съм ги блокирал и въобще не ги чета, да не се хабят
Дори не е селска кръчма, защото няма качествен хейт, каквато беше примерно темата между амон и никс. Това това е голяма скука. Или се хранете подобаващо, за да има храна за нас сиирджиите или спирайте.
Подкрепям. То и като хейт не може да се определи, но пък и нетсърфъра не осъзнава колко се излага в тази тема..Дори не е селска кръчма, защото няма качествен хейт, каквато беше примерно темата между амон и никс. Това това е голяма скука. Или се хранете подобаващо, за да има храна за нас сиирджиите или спирайте.
Осъзнаваш ли, че току що изгуби 1 минута, за да напишеш това мнение? :mrgreen:Момчета и момичета от тази тема, всички сте за завиждане. Виждам само, че имате много свободно време, което пък означава, че всичко ви е наредено и нямате какво да правите.
А ние обикновените хора имаме да си редим живота, да не говорим за липсата на време.
Осъзнаваш ли, че току що изгуби 1 минута, за да напишеш това мнение? :mrgreen:
пу чи си ... ни мислиш дева, ми нали за да компенсира ши си легни една минута по късно бре. оуууууу
Аз не го криех,ама просто ми беше някак странно ти да ми нареждаш какво да правяМарджо, язък дето толкова го кри тоя сайт майна :lol:
Аудито е с въздушно окачване и с натискане на копчета става високо, не се притеснявайАудито има нужда от нови амортисьори. Единствено това ме човръкна в тая тема.
Мечтай си амуне, мечтай си ... коя година е чероките, 2003-та, 2004-та??па и нетюзер... то гранд гранд ама много ретро модела ля
виж аудито много приятно такова заоблено харно...ако бях 70 кила надолу и 15 години назад... па ако бях и женско, щях да ти се натисна да ме повозиш...
на жената черокито 100 пъти по харно от тоя гранд...
много грозен го направили гранда. новия модел по-хубав. Важното е да имаш повече място в долапя. да си носиш кърпички, като караш и гледаш разхода и ревеш да се духаш
Не се прай майна, гонеше те параноята :lol:Аз не го криех,ама просто ми беше някак странно ти да ми нареждаш какво да правя
Behind every woman lies a man staring at her ass :arrow:behind every successful person lies a pack of haters
Гледам са изтрили линка към bit.ly, трафика който си получил е едва 700, да те ожали човек ...Аз не го криех,ама просто ми беше някак странно ти да ми нареждаш какво да правя