От: NEURS - социалната мрежа за предприемачи
Първо, искам да благодаря на автора на темата Poltargaista и на logout за бързия достъп до книгата, въпреки хакерския метод - в крайна сметка ползите надвишават многократно вредите. Чета книгата втори ден и мисля, че това е доста сериозно четиво, базирано на огромен опит и практика (визирам авторите). Нещо повече, книгата е "отварачка" за позаспали или канализирани умове и наистина е крайно полезна за начинаещите или неуспели предприемачи. Изказвам се малко прибързано (не съм я дочел), но определено съм впечатлен от структурирането и целенасочеността й. Не съм успешен човек, още по-малко предприемач и думата ми няма голяма тежест, но въпреки това ще си позволя да препоръчам. Ако тези хора (авторите) устискат и продължат това, с което са се захванали, наистина ни очаква революционна по замисъл и функционалност платформа за предприемачи от всяко ниво - от абсолютно начинаещи до такива, стигнали до прага на успеха. А, че частното предприемачество е бъдещето и ще измести постепенно конвенционалната работа - това е публична тайна, известна и на уличните кучета.