New template sux!

От: New template sux!

И според мен не е въпрос на свикване.... Яко претрупано е, отвсякъде те заливат разни цветове, надписи, ала бала.
Като дизайн може да е яко, ама за usability - sux.

Според мен за сайт, в който прекарваш много време, дизайна не трябва да се натрапва толкова.

Последно редактирано:

Вижте сега. Това е темплейта по подразбиране във VB4, както това на което сме свикнали беше дизайна по подразбиране на VB3. Двете системи се различават коренно, 70% от бюлетина е пренаписан и за това има промени във всяко едно естество, но за сметка на това след 3 дни ще забравите за стария, а този ще ви е по-познат от предния дори.
В интерес на истината съм из форуми ползващ VB4 от RC1 версията и трябва да ви кажа, че тук всичко е в пъти по интоитивно и подредено.
Отностно цветовете - и мен ме дразнят, за това и помолих coolice, ако има възможност да се добави още един стайл от който да можеме да избираме и получих положителен отговор.
Имайте търпение известно време.

след два дена ще сте забравили за стария дизайн :)

Що не пуснете една анкета и да гласуваме за темплейт?

Язе дето само доста по-трудно забелязвам кои теми съм прегледал и кои не - преди бяха бая по-отчетливи.
Останалото не ме бърка. И рипютейшънъ що е отлево а числото му - отдесно?
....
Абе ся кат се замисля май леко ме дразни и мене.

Абе не знам , но с тоя темплейт трудно ще се свикне . Сигурен съм , че посещенията ще намалеят...

еми.. мнозинството май няма намерение да се примирява с тази тема :)

Ще си чакаме старата и ще се надяваме да е скоро докато не сме забравили за форума, ослепели или не сме тръгнали да се оплакваме на арменския поп :п

...или не сме тръгнали да се оплакваме на арменския поп :п

Арменски Поп
good_mini.gif

За съжаление старата е несъвместима с вб 4 и чупи брутално ще добавим някоя допълнителна тема в следващите дни за тези които ви е трудно да свикнете макар че свикнтели тук нямате проблеми да правите бизнес и в световните форуми като дп :)

Аз съм сигурен, че този темплейт е една от причините за световната криза. Масовото преминаване на форумите към VB4 и този темплейт е отказало хората да правят бизнес и е сринало световната икономика.

Разбира се това, което съм написал горе е глупост. Прекалено много значение отдавате на един темплейт, който не е чак толкова лош. На мен ми трябваше много време да свикна с предишния. С всяко нещо трябва време да се свикне и не става за ден два тая работа. Чак от такива лични драми, каквито вихрите тука, няма нужда.

Горе